One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
1D a sorozatokban

Sokszor előfordul velem, hogy meghallom a banda egyik dalát, vagy a banda, esetleg egy tag nevét, miközben sorozatot nézek. Lássuk be, a One Direction bár sokak szerint cikis, a filmipar is tisztában van vele, mekkora rajongótáborral rendelkeznek a csapat tagjai és mekkora bevételt hozhatnak a műsornak, hacsak egy percre is hallhatunk a srácokról valamit. Most összeszedtem nektek azokat a sorozatokat, amikben észrevettem a srácokat. Készen álltok? 

 

iCarly

Kezdjük talán a legalapvetőbbel, hiszen 2012-ben a banda szerepet kapott a Nickelodeon csatorna egyik sikeres sorozatában, az iCarlyban. A rész szerint a srácok találkoznak az iCarly tagjaival, hogy felléphessenek a műsorukban, azonban Harry lebetegszik és tovább maradnak Carly lakásán, mint azt gondolták volna. Az epizódban nem csak színészkednek a fiúk, de első slágerüket is előadják.

 

Big Time Rush

Ha már Nickelodeon, ugye senki se felejtette el a One Direction előtti legnépszerűbb bandát, a Big Time Rusht? Az akkori zenekar tagjai népszerűségüket javarészt saját sorozatuk által szerezték meg, 2012-ben pedig a 1D emelkedésekor egy rész is készült arról, hogy az új zenekarok letaszítják őket a trónjukról. A banda nem szerepelt az epizódban, de egy plakáton láthatóak, illetve sokszor utalnak rá a részben. Később a srácok összeültek és dumáltak a Nickelodeon stúdiójában, a 1D a BTR előzenekara volt, illetve Kendall a mai napig jóban van a fiúkkal, szóval ezek ellenére sincs harag a két zenekar között.

Érdekességként elárulom, a BTR tagjai mind külön utakon folytatták, Carlos megházasodott és inkább a családjával foglalkozik, míg Logan, James és Kendall szóló karrierbe kezdtek. Ennek ellenére 2014-ben Kendall azt nyilatkozta, a banda sosem bomlott fel és bármikor visszatérhetnek, azóta pedig ezt a kijelentését nem volt hajlandó visszavonni – akkor sem, ha a BTR 2013 óta nem adott ki egyetlen egy számot sem. Utolsó alkotásuk a 24/7, ami több, mint harminc millió nézőt vonzott és nagy slágernek számított a maga idejében.

 

Glee

Sokan ismerik és elég híres sorozattá nőtte ki magát a Glee, ami egy iskolai zenészklub tagjairól szól. A banda több dala is belekerült a sorozatba, mint például a What Makes You Beautiful, a Live While We’re Young vagy a Story of my Life.

 

Ázsiai sorozatok

Fura szokás, tudom, azonban nem csak amerikai vagy brit, de ázsiai sorozatokba is bele szoktam nézni és bizony nem egyszer akad meg a szemem pár One Directionos poszteren, vagy éppen hallom meg a banda egyik dalát. Általában egy kávézóban vagy egy buliban lehet ezeket a jeleket észrevenni, bár az is igaz, hogy Ázsiában kifejezetten nagy hírnévnek örvend a zenekar.

 

Red band society

Eme sorozat második részében említik a bandát egy hasonlat erejéig, ami a következőképpen hangzik: “Úgy néz ki, mintha a One Directionnel rohangáltak volna és összepárosították volna őket zombikkal!” Bár már magam sem emlékszem, pontosan mire mondta ezt akkor Dash, a sorozat egyik karaktere, érdemes megnézni ezt a műsort is, hogy kiderüljön.

Érdekesség, hogy ebben a sorozatban ismét főszerepet kapott Ciara Bravo, a Big Time Rushból ismert Katy.

 

Shake it Up!

Magyar nevén az Indul a Risza! sem maradt ki a lázból, hiszen ez a Disney sorozat a táncolásról szól és miért ne riszálnák a szereplők az egyik 1D slágerre a csípőjüket? Az egyik epizód elején táncoltak a lányok a banda zenéjére, utána pedig egy interjút is adtak, amiben elmondták, imádják a srácokat, főleg Harry Stylest.

 

Phineas és Ferb

A Disney Channel egyik nagysikerű animációs sorozatáról beszélünk, és bár nem teljesen a sorozatban bukkannak fel a srácok, érdemes betenni őket a listába. Ugyanis a 2010-es évek elején létezett egy Doof Daily Durt kis-sorozat is, amiben a főgonosz beszéli ki a mindennapi hírességeket a reklámidőben. Sajnos ez Magyarországon nem lett leadva, de angolul megnézhetitek a One Directionos részt.

 

Elmo világa

Talán egyértelmű volt ez a sorozat a listában, hiszen 2013-ban a fiúk együtt működtek Elmóékkal és amellett, hogy megtanították a gyerekeknek az U betűt első slágerükkel, az ABC-t is elénekelték a bábokkal. Érdekesség, hogy a leforgatott rész a sorozat egyik legnézettebbje lett és a YouTube-n is szép nézettséget szerzett magának.

 

CSI: New York

Nem csak gyerekeknek készült műsorokban, de felnőtteknek szánt sorozatokban is szót ejtenek a srácokról, és talán az egyik ilyen, amiben nem számítunk rájuk a CSI, azon belül is a New York-i változata, amiben egy anya mondja el a lányának, hogy az sem érdekli, a banda valamelyik tagjával randizik, akkor sem mehet fel a lakásba fiú. Az ominózus jelenetet lentebb tekinthetitek meg.


Megdönthetetlen Most

Ez a sorozat alapjáraton közkedvelt a humorra hangolt csatornákon, de sokan nem számítanak arra, hogy szóba kerül bennük a banda is. Ha eddig nem is találkoztam még hasonlóval eme sorozaton kívül, ez az inkább felnőtteknek szóló műsor meghozta a kellő hatást. Miután kivesézik, mennyire szeretnék Harryt az ágyukban tudni, még a What Makes You Beautiful dal is felcsendül.

 

SNL és Celebrity Juice

Az ilyen műsorok szinte 100%-a legalább egyszer felhoz egy hírességet az epizódjaiban, így a banda is belekerült már párszor, vegyük csak példának a Late Late Show-t, vagy a Today Show-t. Azért emelem ki ezt a kettőt, mert ezekről nem lehet annyit hallani. Az SNL a lent beillesztett videóban azt vesézi ki, hogy még mindig nincs fekete a bandában, míg a másikban uralkodásukat és Niall galamboktól való félelmét elemezték ki. Vessetek rájuk egy pillantást!


Remélem tetszett ez a kis összegzés, természetesen még sok más sorozatokban és filmekben megjelennek a fiúk, lehet majd lesz ennek folytatása, de nem ígérek semmit. Ti miben láttátok őket?

1 Comment on “1D a sorozatokban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük