One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Bring Me The Horizon & 1D?!

Szeptember 16-án faggathatták a rajongók a Bring Me The Horizont, a zenekar pedig elárulta: szívesen benne lennének egy duettben a One Directionnel.

Számtalan, a rajongók által feltett kérdést válaszolt meg szerdán a Bring Me The Horizon legénysége, ám a legérdekesebbnek mégis az MHB100390 felhasználói név mögött rejtőző rajongó kérdése bizonyult.

Ha lehetőségetek adódna egy Linkin Park/Jay-Z tipusú kollaborációra, kivel dolgoznátok együtt, és miért? – olvasható a kérdés az oldalon, melyhez a kérdező hozzáfűzte, hogy ő maga egy Travis Scott-tal közös duettben, és az azt követő turnéban reménykedik. J. Cole-t választanánk, de ha ő nem szeretné, akkor a Crazy Townra vagy a One Directionre esne a választásunk – írta a zenekar, ám a kért magyarázat sajnos elmaradt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a srácok csak vicceltek csupán, vagy komolyan is elgondolkoztak az ötleten, de nem kizárt, hogy a maga területén két ennyire sikeres és közkedvelt csapat sikerre tudna vinni egy közös szerzeményt.

(forrás: Starity)

Megj.: 2012-ben is volt egy hasonló, akkor a bandát a Big Time Rush-sal hozták össze, nem csak egy turnéra. A dal, ami akkor született a What Makes Our Life Beautiful nevet kapta, és a What Makes You Beautiful és a Time Of Our Life dalokat mixelték össze.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük