One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Az élet most is megy tovább…

Sziasztok Directionerek, végre elkészült és felkerült az oldal nyolcadik kinézete, amelynek főszerepében most Zayn áll. Facebookon már láthattátok az alapmintát, kikértem a véleményeteket, hogy mennyire zavarna titeket az, ha nem a banda lenne a fejlécen, azonban az ellenérvek mellett sok érv is felsorakozott és végül úgy döntöttem, Malik megérdemli, hogy egyszer Ő is rivaldafénybe kerüljön. Természetesen a többi srácra is gondoltam, és azért ők is kaptak helyet – úgy ahogy. Remélem mindenkinek elnyeri a tetszését, lehetnek benne még apróbb hibák, ezeket javítani fogom, amint észreveszem őket. Az biztos, hogy a kinézet nem támogatott Mozilla Firefoxban, így a böngészés Google Chrome-ban és Operában javasolt! Ezúton is köszönöm a javaslatokat Katie-nek, aki ebben a három napban folyamatosan adta az erőt, hogy elkészüljek ezzel az öltözettel is.

És akkor most jöjjenek az apróbb hírek:

  • Simon Cowell Los Angelesben van, tegnap este Louisval vacsorázott egy nagyvárosi étteremben, jobb minőségű képek még nem kerültek elő.
  • Cherylt megcsalással vádolják, az énekesnőt mindenki támadja, mert az a hír terjeng, hogy nem hűséges a tíz évvel fiatalabb barátjához. Liam burkoltan barátnője védelmére kelt, retweetelt egy bejegyzést, amiben elmondják, hogy Cole a legönzetlenebb és legszerethetőbb ember a földön, és a világ túl kegyetlen hozzá.
  • Harry hazatért Londonba, jelenleg a családjával tölti az időt, tegnap világszerte első helyen szerepelt a #CONGRATULATIONSHARRY hashtag, amit a Larry Shipperek kezdtek el terjeszteni – Styles terhességét ünnepelték. Az énekes nem szólt ehhez hozzá, azonban bekövetett pár random embert, hogy a fiókján jelzett Követett emberek száma elérje a 2016-t. Ha a terhessége miatt nem is, de ezért az ötletért jár a gratula!
  • Csak hogy aktuálisak maradjunk a kinézethez, az Olaszországban készült fotósorozat színfalak mögötti videója is előkerült, amiben láthatjuk, hogyan pózolt a gerlepár. Gigi Hadid a következőket mondta az egészről:

Egész éjjel nyolc órán át vezettünk. De ha bárki is szórakoztatni tud egy úton Wi-Fi és térerő nélkül, az Zayn. Az évszaknak megfelelő ruhákban szoktam fotózkodni. De hogy a barátom mellett, aki melegen tart? Ez egy remek változás volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük