One Direction Halloween

Kellemes ünnepeket kívánunk!

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

Beperelték a One Directiont

Úgy tűnik a banda tagjainak és a velük dolgozó zeneszerzőknek – köztük Zayn Maliknak -, hamarosan Írországba kell utazniuk, hogy részt vegyenek az ország bírósági tárgyalásán, ami ellenük irányul. A banda perelésének pontos okát nem tudni, annyi bizonyos, hogy egy ír ügyvédi iroda kérvényezte a tárgyalást.

A résztvevők listáján a bandatagok és Zayn mellett szerepel Julian Bunetta, Jamie Scott és John Ryan nevei is, akik mind nagy szerepet játszanak a banda zenéiben, azonban az utóbbi négy zeneszerző a Story of My Life miatt kerülhet terítékre.

Továbbá perelve van a Simco (az X-Faktor mögött álló cég), Big Deal Music (egy cég, amellyel Ryan szerződött le még 2013-ban), Universal Music Publishing, EMI Music Publishing és a Sony Music Entertainment is, mint a zene terjesztése miatt.

Pontos információt nem árultak el arról, hogy mikorra tűzték ki a tárgyalást, illetve mivel még sem szóvivő, sem az érintettek valamely tagja nem nyilatkozott erről, nem tudni, mennyi igazság van benne. Azonban ha igaz, nehéz lesz az eljárás, Harry, Louis, Liam, Niall és Zayn ismét egy oldalra állnak, hogy együtt túljussanak a pereskedésen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük