One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Celeb parfümök

A Billboard összeszedte a legnépszerűbb celeb-illatokat, a listán pedig a One Direction is szerepel parfümjeikkel – rengeteg női híresség között!

A Billboard mindig is szeretett listát készíteni dolgokról, most a parfümökre tért rá. Összeszedte, hogy az utóbbi években mely hírességek készítettek parfümöt és mennyi bevételt szereztek vele. A listán a One Direction is szerepel, ami azért is érdekes, mert ők az egyetlen férfi nemet képviselő sztárok.

Britney Spears 11 éves drogériában végzett munkássága alatt 18 illatot hozott össze, ami 55.4 millió dollár bevételt hozott. Második helyezett Jennifer Lopez, 25 illattal a 13 év alatt, 48.8 millió dollár pénzösszeggel. A dobogó harmadik helyét Taylor Swift szerezte meg, neki 5 parfüm köthető a nevéhez az 5 év alatt, és 18.4 millió dollárral gazdagodott velük. Negyedik helyezett Celine Dion, 12 év alatt 16 illatot adott ki és 16.4 millió dollár bevételt hoztak a parfümök.

Ötödik helyet foglal el az említett férfi nemet képviselő banda, a One Direction, 3 év alatt 4 parfümöt adtak ki és 6.2 millió dollár volt nekik a jutalom az illatokért. De ez még bővülhet, hiszen legújabb parfümük, a Between Us, még nem jelent meg világszerte, Svédországban például ma jelent meg a parfüm, Thaiföldön viszont csak Novemberben lesz a boltok polcain. Magyarországon Októberben lesz elérhető az illat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük