One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Eközben a Tomlinson családban…

Sok minden történt a Tomlinson családban, köztük jó, illetve rossz dolgok is, nem is tudom, melyikkel kezdjem. Talán az elején.

Louis és családja jelenleg Beverly Hillsben vertek tanyát, pletykák szerint Harry villájában, ezt a készült képek hátteréből következtetik ki. Az énekes nagyon sokat tölt testvéreivel és kisfiával, és pár belső információt megtudtunk a tegnapi nap folyamán.
Például, hogy Louis vett Freddienek egy puha focilabdát, de Doris – egyik kisebbik testvére – annyira megszerette a játékot, hogy Louis inkább neki adta és másnap vett egy másikat a fiának. Ezt a focilabdát láthatjuk két képen is, egyiken Dorisszal mosolyog, másikon Freddie látható.
Tegnap LA utcáin is megjelentek, legalább is Louis, Freddie és Lottie mindenképpen, és természetesen Oli sem hagyhatta ki a nagy sétát a belvárosban. Az énekes azonban nem örült, mivel a sok lesifotós megijesztette Freddiet és folyamatosan sírt, ez ellen pedig nagyon nem tudott mit tenni, így sietősen távoztak az autóval.

Eközben Briana sem maradt csendben, Instagramon fejtette ki véleményét a már egy éve tartó ‘Freddie nem valós!’ pletykával kapcsolatban, miután az MTV egy #Larryisreal hashtaggel említették meg, hogy Freddie nem lehet igazi.

Már bocsánat, de ez egyszerűen borzasztó! Nem szoktam felszólalni, de szeretném tudni, hogyan érezné magát egy büszke anya, ha ilyeneket olvasna, mint ez? Hogy meri bárki hamisnak mondani a gyerekemet! Ez beteges és erkölcsileg rossz. Mondj, amit akarsz, de nem engedem, hogy bárki elvegye a boldogságot, amit a fiamnak szánok. Tudom, hogy Louis se fogja.

Louis egyébként a napokban dolgozott is, egy már korábban említett lánybandával vonult stúdióba, akiket elvileg leszerződtetett. Továbbá Harold is stúdiózott a minap, Jeff Azoff és Jessie Baylin volt a segítségére.

  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük