One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Eleanor és Louis ismét együtt vannak?

Habár jó ideje nem láttuk Danielle Campbellt és Louist együtt és az a hír is felröppent Decemberben, hogy a két híresség szakított egymással, erről megerősítés egyik féltől sem érkezett. A The Sun legújabb cikke szerint azonban nem csak hogy véget ért ez a románc, de Tomlinson már tovább, illetve vissza is lépett előző kapcsolatához, ugyanis Eleanor Calderrel kezdett el ismét randizgatni.

A pár 2015 elején szakított és ezt Louis márciusban erősítette meg James Corden Late Late műsorában, azóta pedig Briana Jungwrith és Danielle Campbell is maga mellett tudhatta az énekest. Sőt, előbbi barátnőjétől egy fia is született, Freddie.

A pletykák három napja indultak, amikor is Louis visszakövette Eleanort Instagramon és belájkolta egyik képét, amin ugyanaz a pulcsi van rajta, mint Louisn volt 16-án (kép itt és itt).

Louis és Eleanor rengeteg időt töltöttek együtt ebben a hónapban Los Angelesben. Még korai a kapcsolatuk de ismét van közöttük valami. Különleges három évet töltöttek együtt annak idején és könnyen megtalálták ismét a szikrát kettejük között. Eleanor Los Angelesbe repült egy nagy Tommy Hilfiger divatbemutató miatt, ahol bloggerként dolgozott a céggel. Az utolsó pillanatban mégis passzolta az ajánlatot, mert nem akarta magára hagyni Louist.

És akkor mi van Calder barátjával, akivel állítólag boldog párkapcsolatban él már jó ideje? Ti mennyire hisztek ezeknek a pletykáknak? Örülnétek, ha igaz lenne?

 

2 Comments on “Eleanor és Louis ismét együtt vannak?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük