One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Érkezik Liam EP lemeze + más!

Érkezik Liam új dalkollekciója, Niall és Hailee Disneylandben voltak, Simon Cowell pedig kijelentette, a One Directionnek vissza KELL térnie!

Az elmúlt napokban nem sok olyan információt kaptunk, amire felemelnénk a fejünket, leszámítva persze Hailee Steinfeld és Niall megerősített kapcsolatát, ami nagyjából március óta tart. A szerelmespárról azóta özönlenek a képek, most a 13-ai randijukról kaptunk pár rossz, de annál mosolygósabb fotót, amikor is a Disneylandben voltak.

Eközben Liam más újdonsággal lepte meg ma a rajongóit: bejelentette, hogy jövőhét pénteken új dalkollekciót, egy EP lemezt dob piacra! Ez már csak azért is nagyon szívmelengető, mert Liam idén őszre, a One Direction albumokhoz mérten Novemberre ígérte az első korongját. A First Time dalhoz, a lemez címadó dalához, a napokban pletykák szerint videoklip is készült.

Amint tudjátok, az elmúlt pár hónap nagy változásokat hozott az életembe… Ránéztem néhány dalomra, amiket a lemezemre írtam, és úgy éreztem, mintha egy másik korból származnának. Nagyon szeretném, ha ez a debütáló album tényleg engem tükrözne. Szóval visszatértem a stúdióba, hogy befejezzem a megmaradt pár dalt. Nagyon izgatott vagyok miattuk, amit írok és feléneklek, és alig várom, hogy elétek tárhassam őket! Ez idő alatt ezt az EP dalkollekciót adom nektek, amire nagyon büszke vagyok, és azt szeretném, ha hallanátok. Mondjátok el, mit gondoltok róla! Mint mindig, köszönöm a támogatásotokat – a világot jelentik nekem! – írta Liam a nyilatkozatában.

Az EP lemezen a következő dalok lesznek elérhetők: First Time (=Első alkalom), Home With You (=Otthon veled), Depend on it (=Számíts rá), valamint Slow (=Lassú).

Simon kijelentése zengte be a brit sajtót!

Az X-faktor atyja egyik legnagyobb és legsikeresebb döntése volt a One Direction megalapítása, ami a mai napig nagy pénzt hoz a konyhára, még neki is. Simon Cowellt tegnap kérdezték arról, mit gondol a banda szünetéről, illetve számíthatunk-e egyáltalán újraegyesülésre, így két év elteltével. A fiúk egykori mentora megnyugtatott mindenkit: a banda nem hogy visszatérhet, de vissza FOG térni!

Az örökség túl nagy ahhoz, hogy egy ponton ne egyesüljenek újra. Plusz, már elég daluk van egy új albumhoz. Nem is vettem észre eddig, mennyi slágert írtak… Mikor ismét együtt lesznek, az egy hatalmas esemény lesz mindenki számára. Most mind külön dolgoznak, és sikeresek. De van egy olyan érzésem, hogy visszatérnek. Tényleg van! Szeretném, ha így lenne! Együtt nagyon jók voltak! A banda volt számukra az indulópont, de mindenki szeretné őket ismét együtt látni, még ha csak egy turné erejéig is!

Simon jelenleg Louisval dolgozik együtt az X-faktorban, mindketten mentorként vannak a műsorban jelen. Cowell elmondta, hogy Louisval nagyon jóban vannak, és ő is többször emlegeti a visszatérést. Az se kizárt, hogy Simon eltitkol valamit előlünk, hiszen a banda 10. évfordulója pont akkorra esik, amikor a titokzatos 2020-as koncertet is meghirdettek a jegyeladó cégek az idei szülinapon.

Ti mit gondoltok erről?

http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dk0xda2X4AAXryr.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dk0xda8X0AAIv9W.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dk0xda-XcAAfcWm.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dk0xdbNWsAANbfD.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DkzlFFtX4AE75rK.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük