One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry a Google Campen van

Az énekes éppen a Google Camp konferencián vesz részt, amit évente rendeznek meg, és általában 3 naposra nyúlik. Ez egy olyan konferencia, amire az ultra-elit személyek, az A-listás sztárok, a milliárdosok, és a multimilliomosok vannak meghívva, és az olyan témákat vitatják meg, mint a divat, a technológia, vagy a zene.

Az idei Google Camp Olaszországban, azon belül Szicíliában van megtartva, és Harry mellett olyan hírességek jelentek meg, mint James Corden, Barry Diller, Diane Von Furstenberg, Kevin Durant, Daniel Ek, Brian Grazer, Reed Hastings, Jeff Katzenberg, Gayle King, Joshua Kushner, Karlie Kloss, David Geffen, Eric Schmidt és Evan Spiegel. Érdekesség, hogy tavaly Harry herceg is megjelent, évekkel ezelőtt pedig Elton John szórakoztatta a részt vevőket.

Mivel ez egy zártkörű rendezvény, képeket sajnos nem kaptunk, viszont információkat megosztottak velünk. Például, hogy egy 300 férőhelyes yachton is tartózkodtak a résztvevők, ami Barry Diller és Diane von Furstenberg birtokában van, illetve a Verdura Resort, a Rocco Forte Hotelben lettek elszállásolva Harryék, ami többek között egy 27 lyukas golfpályával is rendelkezik.

Egy fotót sikerült találnom, amit Jim Dobson tett fel, és Harry két oldalán Karlie Kloss, valamint Diane von Furstenberg látható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük