One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Harry a Jonathan Ross Showban

Bár tegnapelőtt forgatták le, csak tegnap került leadásra a Jonathan Ross Show következő epizódja, amiben Harry is szerepet kapott. Ugyan interjú nem készült vele, de kapott egy kis oltogatást a műsorvezetőtől, illetve tehetségét is megmutathatta gyorsaság terén egy játékban. Sőt, Two Ghost slágerét is előadta mindezek után.

Mikor Harry megjelent a műsor második felében, az énekes a színfalak mögött ült a többi vendéggel. Jonathan ekkor úgy döntött, felemlegeti azt a cikket, amiben elemzéssel kijelentették, Harry egy tökéletes arcberendezéssel rendezkezik, ezért annyira jóképű. Ezek után a műsorvezető végigment a többi vendégen is, ugyanezt az elemzést használva, végül önmagát is megvizsgálta és kiderült, arcszerkezeti eredményei megegyeznek az énekessel. Mikor Jonathan megjegyezte, hogy Harry így fog kinézni, mint Ő, negyven évesen, a színész-énekes csak elsírta magát. A videót a bejegyzés alján nézhetitek meg.

Mindezek után egy játék következett, melynek lényege az volt, hogy tizenöt másodperc alatt ki kellett üríteni a versenyzők előtti dobozokat, amikben 500 labda volt. Harry itt is hozta önmagát, apróbb csalásokkal, majd mosolyával próbálta feldobni a közönséget. A játékot magyar felirattal fogom majd hozni nektek.

Az új képeket, amik előkerültek, megnézhetitek a galériában!


    
Galéria linkek

AUGUSZTUS 31 – HARRY A JONATHAN ROSS SHOWBAN, LONDON

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük