One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Harry a Miu Miu afterpartin

Tegnap Harry elment a London Divathét keretein belül megrendezett Miu Miu afterpartira, ahol többek között Cara Delevingne és Clara Paget társaságát élvezte.

Ezen a héten tartják Londonban a Fashion Week rendezvényt, amire Harry minden évben elmegy – legalább is valamelyik rendezvényre, amit ilyenkor szerveznek. A rajongók imádják ezt az időszakot, mert az énekes minden évben hasonló öltözékben jelenik meg: hosszú kabát, farmer, csizma. Az ilyenkor készült fotókat szokták összehasonlítani Mick Jaggerrel, és ez idén sem maradhatott ki!

Harold Gucci cuccokban jelent meg a Love Magazin által megrendezett, és Loulou’s-ban zajló Miu Miu afterpartin, kivételesen pedig farmer és kabát helyett elegánsabb viseletet választott. Fekete ingére mintás zakót, hozzá ugyanolyan mintás nadrágot választott, lábán pedig fekete lakkcipő díszelgett.

A bulin több híresség is részt vett, köztük Cara Devingne és Clara Paget, akikkel jóízűen beszélgetett az énekes. Ma este pedig a fiúk fellépnek az Apple Music Fesztiválon, 24-én folytatódika  turné a The O2 arénában!

   

Galéria linkek

» APPEARANCES / MEGJELENÉSEK > 2015 > SZEPTEMBER 21 – HARRY A MIU MIU AFTERPARTIN (LONDON FASHION WEEK), LONDON

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük