One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Harry híregyveleg

Hivatalosan is befejezték a Happy Together munkálatait, két díjra is jelölték az énekest, a fiatal gazdagok között is övé a korona, és még adakozni is volt ideje. Lássuk, mi történt Harryvel, amíg a gépem a szervizben töltötte szabadságát!

Haladjunk sorban. A Happy Togethert, amiben Harry executive producerként, vagyis főként támogatóként dolgozott, befejezték. Még pontos információkat a sugárzásról nem kaptunk, viszont a projekt producereinek listáját megjelentették. Harry mellett olyan emberek fektettek pénzt az alkotásba, mint Ben Winston vagy Jonathan Berry.

Hamarosan megrendezik az idei People Choice Awards-t, ahol az énekes két kategóriában is az esélyesek között mozog. A Legjobb Férfi Előadó, illetve a Legjobb Turné címeket zsebelheti be.

Hetekkel ezelőtt nagyot robbant a hír, miszerint Harry a turnéján befolyt összeg nagy részét adományozásra költi majd. Ezt az ígéretét be is váltotta: a majdnem tizenkét millió forint a a Time’s Up!-nak ment, ami hónapok óta a legnagyobb adomány. Emellett még 59 másik szervezet is kapott a profitból, kevesebb, de szintén jelentős összegekben. Belső információk szerint Harry összesen egy millió kétszázezer dollárt, vagyis közel 336 millió forintot adományozott el.

A napokban a többiekről nem érkezett nagyobb hír. Niall turnézik, a héten a szülinapját ünnepli, emellett interjút adott egy rádiónak, két percben. A telefonbeszélgetésből annyi derül ki, hogy a napokban véget ér a koncertsorozata, és ugyan szomorú emiatt, nagyon várja, hogy ismét a stúdióba vonulhasson, és zenét szerezhessen. Louis az X-faktorban zsűrizik, akiről új részek még nem kerültek fel a netre, míg Liam és Zayn teljesen eltűntek a médiából.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük