One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry hírek, Dunkirk interjú

Az énekes most inkább színész, ugyanis már lassan két hete csak a film promotálásával foglalkozik a stábtagokkal együtt. Tegnap az AP-nek adott interjút Fionn társaságában, amiben beszélnek a filmről és közös kapcsolatukról is.

Azt kell hogy mondjam, a készítés mértékének realizálása volt nagyon lehengerlő, szerintem az az elképzelés, amit a fejedben alkotsz egy ilyen hatalmas film legyártásáról, sem elég a valósághoz. A hajók, a repülők, a testek térfogata és az a rengeteg ember, elképszető, ahogy az egész készül, mindenki összefog és tudja, hogy meg fogjuk csinálni! Olyan érzésem volt, hogy valami nagyot alkotunk. – kezdte Harry az interjút.

Christoper Nolan is beszélt Harryről, elmondta, hogy a lánya mesélt az énekesről, de nem nagyon látott esélyt abban, hogy Styles a stábba kerülhessen, egészen addig, amíg nem látta, mekkora tehetség is Ő.

Szerintem amit a filmben csinál, az igenis figyelemre méltó, finom és őszinte. Remélem, hogy az emberek nyitottak lesznek az alakítására, mert ő egy különleges és tehetséges színész.

Fionn is kapott kérdést Harryről, miszerint voltak-e elvárásai az énekessel szemben, de miután Harry megkérte, ne válaszoljon a feltett kérdésre, Ő finomítva gondolatait a következőket mondta:

Nem nagyon. Ő is új volt, én is, egyszerűen készen álltam dolgozni vele. – magyarázta, és az is kiderült, nem a forgatáson volt az első közös jelenetük – Együtt hallgattak meg minket, szóval tudtam, hogy jó a srác. Jó barátok vagyunk, már is közel állunk egymáshoz!

Harry felé a legérdekesebb kérdés talán az volt, hogy a színészet, vagy az énekesi karrier lesz-e nagyobb fókuszban a jövőben, ám a fiatal tehetség tervei még eléggé képlékenynek látszanak.

Nem nagyon gondoltam ebbe bele. Amikor hallottam a filmről, az első gondolatom azzal kapcsolatban is az volt, hogy alig várom, hogy lássam, nem az, hogy alig várom, hogy benne lehessek, mégis szerencsésnek érzem magam, hogy végül a részese lehettem olyasminek, amiről először is tudtam, hogy valami elképesztő lesz majd! De ahogy mondtam, erről még nem agyaltam sokat.

Az interjú mellett az is kiderült, hogy Fionn és Harry a Today Show vendégei lesznek 19-én és 21-én egyaránt. Az interjút a lenti videóban nézhetitek meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük