One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Harry kiállt a melegekért

Sosem titkolta az énekes, hogy mennyire támogatja a szerelmet, legyen szó nő és férfi, vagy egyneműek között kialakult szeretetről. Nem egyszer vett fel szivárvány-karkötőt, ahogyan koncertjein is gyakran meglengette a PRIDE zászlaját.

Tegnap azonban Harry rátett egy lapáttal a dologra, miután a szervezők úgy döntöttek, eltüntetik a zászlót, és Harry nem lobogtathatja azt Nashville közönsége előtt. Az énekes nem szólt semmit, majd a koncert közepén kiszúrt egy PRIDE zászlót, és elkérte a rajongójától.

Azt az információt kaptam, hogy ma nem lesz Pride zászló, szóval visszahozom! – mondta, majd büszkén végiglejtett vele a színpadon.

Ezzel annyiban is hagyhatta volna a dolgot, Harry viszont úgy érezte, ide egy zászló nem elég. A koncertet a következő beszéddel fejezte be:

Szívem legmélyéből szólva, nagyon szépen köszönök mindent. Mielőtt elmennénk, szeretném, ha keresnétek valakit a tömegben, akit nem ismertek – szükségünk lesz erre egy kis fényre. Mindannyian találtatok párt? Szeretném, ha az ismeretlen személy felé fordulnátok, oké, ti ketten eegyütt jöttetetk… Tudjátok mit, legyen! Ha el akarjátok szúrni… Mindenki talált párt, akit nem ismer? Szeretném, ha felé fordulnátok, és megölelnétek egymást! Fogjatok kezet! ÖSSZEBÚJÁS! Tudjátok, nem használjuk elégszer az összebújás szót, sokkal inkább az ölelést… ÖSSZEBÚJÁS! Beszéljetek az összebújásról, ahogy mondtam korábban, ezt eltüntették, és én vissza szeretném hozni. – mondta, majd meglengette a PRIDE zászlót, – ÖSSZEBÚJNI! HADD HALLJAM!

Harry legközelebb Chicagóban lép fel ma este, valószínűleg zászlóval az oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük