One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry leforgatta a műsorát

Sikeresen leforgatta Harry a BBC Stúdióban azt az egy órás műsorát, amit Novemberben láthatnak majd a rajongók. Az ott tartózkodók azonban szerencsések voltak, nem csak a dallistát, de Harry egyik faviccét is hallhatták a stúdió előtt.

A műsorból ugyan sok minden rejtély maradt, de szerencsére így is kaptunk információkat róla. Azt pontosan nem tudjuk, mikor kerül leadásra a dolog, de az biztos, hogy Harry az albumán szereplő dalok mellett a Girl Crush, illetve a The Chain slágereket is feldolgozta a Fleetwood Mac-től. Érdekesség, hogy a Sign of the Times szerzeményét Freyának küldte, aki a manchesteri robbantás áldozata volt, és szintén meghívást kapott a zártkörű rendezvényre. A lány Holmes Chapelből származik, és nem ez az első, hogy Harry felveszi vele a kapcsolatot. Korábban személyesen is találkoztak, illetve telefonon is beszéltek már.

Nem csak éneklés, színészkedés is várható az adás alatt, ugyanis egy rajongó állítja, az énekes a Jóbarátok [egyik ikonikus jelenetét] is leutánozta a közönség legnagyobb örömére.

A forgatás szüneteiben sem volt unalmas a várakozás, Harry időt szakított arra, hogy beszéljen a rajongóival, ahol felmerült a kérdés, milyen szájfényt használ, hogy ilyen fényesek az ajkai. Harry habár meg is sértődhetett volna a felvetésen, csak nevetve annyit mondott, hogy nem mondja meg, ez a maga titka.

Habár mindezt csak Novemberben láthatjuk, az Apple Music ma reggel bejelentette, hogy a Behind the Album filmben szereplő fellépéseket mind megjelenteti majd szeptemberben, ezzel enyhítve a várakozás unalmas perceit. Hogy mégis Harry szava legyen az utolsó, ma hajnalban leelőzte az első feltöltést és feltette a Two Ghost eme klipjét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük