One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry lesifotók harmadikáról

A napokban sajnos senkiről sem kaptunk híreket, leszámítva persze a mindennapi dolgokat. Louis az X-faktor meghallgatásait forgatja, belső információk szerint a következő forgatás már a zsűriházban lesz, és Szeptemberben fogják vetíteni a tévében az adásokat. Érdekesség még ezzel kapcsolatban, hogy Niall elárulta, alig várja, hogy meglátogathassa Louist, miközben zsűrizik.

Ha már Niall, az ír énekes még mindig turnézik, de hamarosan véget ér a koncertsorozata. Mivel elárulta, hogy idénre nem tervez már korongot, az év többi részében valószínűleg zenét szerez, valamint élvezi a szabadságát.

És akkor át is térnék Harryre, akiről utoljára annyit hallottunk, hogy a Google Campre ment. Az időközben véget ért, harmadikán Londonban kapták lencsevégre, ahogy távozik egy kiadós edzés után a teremből. A 2013-as évből ismert fejpánt is rajta volt, így eléggé nosztalgikus érzést keltenek a képek. Ezeket mind megleshetitek a galériában!

http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DjrXNJsV4BA9MHk.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DjrXNJuUcAAwxvw.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DjrXNJzUUAAojnM.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DjrXnMfU4AYsirh.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DjrXnMgUwAEbg-d.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük