One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry, Liam és Niall hírek

Harry

Harry legújabb kislemezének, a KIWI-nek a klipje November 8-án érkezik, emelett pedig élvezi a turnéját, mely fantasztikusan halad, és van két dolog, amit megemlítenék ezzel kapcsolatban.

Az egyik az, hogy kampány indult a neten, #respectharry-ként, a férfiak zaklatása ellen, amiatt hogy a We Can Survive koncerten, miközben térdepelve énekelte a kiwit, megfogdosták ‘ott’.

A másik, hogy Harry szokásához híven, megkérte a közönséget, hogy öleljenek meg valaki olyat, akit nem ismernek, erre valaki beordította, hogy: “engem nem ismersz, gyere ide és ölelj meg!”. Harry letette a gitárját, leugrott a színpadról, odament az illetőhöz és megölelte.:)

 

Liam

Pénteken részt vett a BBC One műsorában a Sounds Like Friday Night -ban, ahol kézbesítőnek öltözve, egy liftben várta az embereket, majd énekelte nekik saját-, illetve One Direction zenéket. Az erről készült videót, [ezen a linken] nézhetitek meg. Majd este fel is lépett, ahol előadta a Bedroom Floor dalát, illetve Pink- What About Us c. dalát is.

Niall

Niallről most csak annyit, hogy jelölve lett az American Music Awards- Az Év Új Előadója kategóriában. Szavazni twitteren tudtok ezzel a szöveggel:  I’m voting for @NiallOfficial for New Artist of the Year #AMAs

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük