One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Harry Miamiban

Az énekes családjával repült Amerikába, ahol három nap múlva lesz megtartva Gemma egyik közeli barátjának, Krystalnak az esküvője – a pletykák szerint

Harry teljesen kipihenten érkezett meg Miamiba, édesanyja Anne, és nevelőapja, Robin társaságában, amerikai idő szerint 26-án. Egy esküvőre hivatalos a család, ahol Gemma régi és közeli barátnője, Krystal kel egybe kedvesével három nap múlva – legalább is ezt állítják a források. Van olyan, aki szerint egyszerű vakációra mentek.

Mindenesetre a Styles famíliának lehetősége van egy kicsit pihenni a melegben is, nem is tudom mikor volt utoljára családi kiruccanáson a csapat. És habár Harrynek van háza a kontinensen, Miamiban maradtak és egy hotelben szálltak meg erre a kis időre.

A rajongók szeretnék, ha az énekes a családjára és a pihenésre tudna koncentrálni, azonban sokan már most nyomon követik minden mozdulatát, és nem hagyják lélegezni szegényt. Remélhetőleg abba maradnak ezek a dolgok, és tényleg átlagos vakáción vehet részt a szüleivel, csak úgy, mint Louis, aki szintén Miamiba fog utazni a napokban.

   

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2015 > December 26 – Harry és családja a repülőtéren, Miami

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük