One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry, mint James Bond?

2015-ben Niallt szemelték ki James Bondnak, amikor egy interjúban viccként elhintette ennek a lehetőségét, majd Daniel Craig pozitív véleményt mondott róla. Most Harrynek van meg a lehetősége a szerepre, Christopher Nolan szerint pedig akár be is válogathatják!

Harry képes rá. – mondta az Oscar-díjra jelölt rendező a The Daily Starnak – Ha már fiatalabb Bondot keresnek, miért ne lehetne ő? Megvan benne, ami kell.

A film megjelenését 2022-re tervezik, akkor Harry 28 éves lenne, és ezzel ő lehetne a legfiatalabb James Bond a filmtörténelemben.

Harry nagyon jó színész és képes végigmenni ezen az úton. Egy kivételes tehetség, teljesen természetes a kamera előtt. Azt hinné az ember, hogy több éves tapasztalata van, sose jönnél rá, hogy a Dunkirk volt az első filmje. Még azt se tudtam, ki az a Harry. – mondta Nolan.

Christopher azt is elmondta, a lánya már előre figyelmeztette őt a fiatal tehetség hírnevére, így nem egészen arra számított, amit kapott..

Persze a lányom felkészített arra, hogy nem ismerek híresebb személyt Harry Stylesnál. De tényleg jó volt és egy átlagos, karizmatikus fickónak ismertem meg. Ha színészkedni akar, akkor egy nagyon fényes jövőt jósolok neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük