One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harrynek a banda egy külön dolog

Még most is tart az énekes interjú-áradata, így egy újabb adagot hoztam nektek, azonban csak azokat írom ki ide, amik még nem hangzottak el a régebbi interjúkban.

Ismét szóba került a One Direction visszatérésének kérdése, Harry most hosszabb válaszban fejtette ki erről a véleményét.

Szerintem az az igazán jó ebben a dologban, hogy mindannyian együtt, ugyanazon mentünk keresztül és emiatt mindig lesz valami, ami közös lesz. Nem hiszem, hogy valamelyikünk is kizárna bármit is a jövőre nézve. Ez egy hatalmas időszaka volt az életünknek és szerintem király, hogy most valamilyen szinten mindenkinek megvan a lehetősége, hogy arra menjen és azt írjon, amit szeretne, ezzel kitárulkozva. Szerintem ez nagyon király. A banda az egy dolog. És mikor együtt vagyunk, az van, most viszont érdekes számomra látni, hogy a többiek hogyan fedezik fel a saját ízlésüket is.

Ezek után szóba jött a szóló karrier is, Harry beszélt az albumról és az első kislemezéről is.

Három hétig írtam Február végén még tavaly, az volt a zeneszerzésem kezdete. Utána a film miatt öt hónapra abba kellett hagynom, egyáltalán nem zenéltem, ami, hogy őszinte legyek, valójában bámulatos volt, mert mikor visszatértem hozzá, úgy éreztem tényleg valódi szünetem volt és elkapott az az érzés is, hogy minden amit akarok, az a zeneszerzés. Mindegyik dal tavaly íródott egy kivételével, amit három évvel ezelőtt írtam és rajta lesz az albumon. Mindegyik dal egy-kettő kivételével tavaly július és december között íródott, mindegyik új. Többfajta ötlet volt azzal kapcsolatban, hogy mi legyen az első kislemez. Amikor a Sign of the Times.ra gondoltunk, úgy voltunk vele, hogy talán későbbre kéne tartogatnunk. Aztán az lett a vége, hogy egymásra néztünk és azt gondoltuk, miért is nem rakjuk az első helyre? Ez a dal az, amit igazán mondani szeretnék és ez a kedvenc dalom a lemezről.

A riporter ezek után rákérdezett arra is, hogy ha a zeneszerzés Harry igazi álma, akkor hogy érezte magát a forgatáson?

Életem legjobb tapasztalatainak egyike, elképesztő volt! Igazi kihívás! Szerintem jó lesz a film, Christopher Nolan csodálatos! Bámulatos volt részese lenni egy ekkora projektnek. Általánosságban is nagy rajongója vagyok a filmjeinek. Imádtam új srác lenni, hogy őszinte legyek. Jó volt kilépni a komfortzónámból. Jó érzés volt, hogy egy kis ötletem se volt afelől, mit is csinálok éppen.

Ami pedig a turnézást illeti, ahogy Niall, úgy Harry is szeretne egy kisebb körutazást.

Fellépni és turnézni azt jelenti, hogy látod azokat az embereket, akik támogatnak téged és ez a legvisszafizetődőbb dolog az egészben. Alig várom, hogy egy bizonyos ponton ezt megtehessem!

A hamarosan megjelenő albumnak pontos nevét és dátumát nem tudjuk, de azt ígérte az énekes, hamarabb megkapjuk, mint hinnénk. Addig pedig a Sign of the Times videoklipjére várunk, ami Április végén kerül majd fel az internetre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük