One Direction Halloween

Kellemes ünnepeket kívánunk!

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

Harrynek barátnője van?

Nehéz elképzelni, mégis erről beszél minden külföldi újság. A híresztelések szerint Harry Londonban találkozott Lou Teasdale ismeretségi köréből Tess Warddal, egy brit gasztrobloggerrel, akivel már többször is randiztak, igaz, kapcsolatuk még nagyon korai. A The Sun magazinnak adott (tipikus közeli barát) interjúból kiderül, első perctől kezdve vonzódtak egymáshoz.

“Amint Harry meglátta Tesst ott volt az a szikra közöttük. Nagyon közös bennük a nem mindennapi divat és ételek iránti szeretetük, a dolgok pedig hamar romantikussá fordultak. Több randijuk is volt, amíg Harry Londonban tartózkodott és már be is mutatta Tesst a közeli barátainak.”

Az utolsó alkalommal, amikor Harryt a Sign of the Times megjelenésekor magánéletével kapcsolatban kérdezték, azt mondta, lassan egy éve nem ment el találkozni egy lánnyal, mert a filmmel, majd az albummal töltötte minden idejét. A pletyka felröppenése után Harryt és a szóvivőjét is kérdezték a dologról telefonon keresztül, de egyikük sem kívánta megosztani Harry magánéletét. Ha a híresztelések igazak, sok boldogságot az énekesnek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük