One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Interjúmorzsák

Az elmúlt három nap csak azért nem volt csendes, mert a fiúk igyekeztek minél többet megosztani velük a platformjaikon keresztül. Azonban még ezek mellett is vannak apróságok, amikkel szolgálhatok – a srácok a napokban több kisebb interjún is részt vettek, amikből előkerültek részletek. Most ezeket fordítottam le nektek magyarra.

Február nyolcadikán Liam arra a kérdésre válaszolt, hogy melyik a kedvenc dala, ami eddig megjelent a bandatársai előadásában.

Igazából nagyon szeretem a Sign Of The Times-t. Nagyon jól összerakott dal és olyasmi, amit szívesen megírtam volna.

Az énekes azt is elárulta, hogy év végéig még nem kapunk korongot.

Úgy voltam vele, hogy meg szeretném változtatni. Tetszett, amit alkottam, de ennyi. Azt akarom érezni, hogy imádom, és ezt a pontot még nem értem el. Még javítok rajta pár dolgot, és nem hiszem, hogy év vége előtt elkészülnék vele.

Liam továbbra is a For You slágert reklámozza Rita Orával, ami a héten a harmadik helyen zárt az iTunes sikerlistáján. Nem is meglepő tehát, hogy tegnap a BRIT díjátadó kedvéért válaszolt meg pár kérdést. A [videóban, ami megjelent] azt láthatjuk, hogy Liamben tudatosítják, kettővel több díjat nyertek a díjátadón, mint amennyit ő kapott, majd elárulta, hogy nem igazán tudja miért, de az ő fürdőszobájában Niall kartonfigurájának egy része van kirakva.

Niall a Drive Chip and Putt társaságához regisztrált, [egy videóban] pedig arra invitálja a rajongóit, hogy hasonlóképpen tegyenek.

A Drive Chip and Putt lényege, hogy támogatja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a golfpályán. Most ingyenesen te is regisztrálhatsz, vagy telefonon, vagy pedig a DriveChipandPutt.com weboldalon keresztül.

James Corden azt árulta el nekünk, hogy milyen illata van Harrynek.

Olyan, akár a nyár egy csomagban. Olyan illata van, mint a nyárnak, mint a hátadnak, amikor felkelsz a parton. – magyarázta.

Most képeket nem kaptunk, de a fiúk sok mindent feltöltöttek az Instagram oldalukra, szóval érdemes meglátogatni őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük