One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Jön az új Payne baba?

Pletykák szerint a sztárpár, Liam Payne és volt(?) felesége, Cheryl Cole az új gyerkőcöt tervezik, annak ellenére, hogy sok hullámvölgyön átestek már az egy év szülőség alatt.

Liam a Capital FM egyik műsorában adott interjút, ahol többek között a kapcsolatáról és a fiáról beszélt. Miután elárulta, hogy az ő albumán ugyan nem, de Cheryl lemezén van olyan dal, ami Bearről, az egy éves fiukról szól, Liam azt is elmesélte, hogy a szerelme teljesen megszabadult a terhessége alatt felszedett kilóktól. Mindezek után egy közeli barát, illetve a Heat magazin tett utalást arra, hogy valószínűleg Bear nem marad egyke gyerek.

A nézeteltéréseik ellenére, Cheryl egy része nem akar mást, csak egy újabb babát, amilyen hamar csak lehet. Nem tud ellene tenni, mindig elalél, amikor meglát egy aranyos kislány ruhát. Rendszeresen arra gondol, hogy csak elébe kéne állnia a dolgoknak, rendeznie kéne a kapcsolatát, hogy aztán kibővíthesse a családot – mesélte a névtelen forrás.

Liam a Capital FM-ben töltött ideje alatt nem cáfolt rá erre, azonban hozzátette, így is nehéz a dolga.

Az egyik legbonyolultabb része a munkámnak az, hogy hiányzik a fiam. Annyi időt töltök vele, amennyit csak tudok, de azzal is tisztában vagyok, hogy a fiamnak van jövője, és amennyivel többet dolgozom most, annyival több hasznot tud majd húzni belőle később, ahogy felnő. Ez olyasmi, amivel sokszor nekem esnek, de a világon más szülők is vannak, akiknek utazniuk kell a munkájuk miatt, hogy biztosítsák a gyermekük jövőjét. Tudom, hogy a nő, aki a barátnőmnek választottam, egy fantasztikus anyuka. Tudom, hogy a fiam otthon biztonságban van.

Hogy mi lesz ezekből a tervekből, nem tudhatjuk, mindenesetre egy korábbi interjúban Liam őszintén elmondta, már egyszer feleségül vette Cherylt, és szakítás lett a vége. Sok gondja van a sztárpárnak, én mégis boldogságot kívánok nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük