One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
Kitálal Harry Styles exe

Harry Styles mindössze 16 éves volt, mikor randizni kezdett az akkor 32 éves Caroline Flackkel 2010-ben, míg az ezt megelőző évben Harry herceg kereste a hölgy kegyeit. Hogy milyen lehet Nagy-Britannia két legkeresettebb agglegényével randizni?

Furcsa volt egy 17 éves fiúval randizni, de sosem fogok bocsánatot kérni, mert csak szórakoztam, Harry ezt értette, és senki nem sérült meg – nyilatkozta Caroline 2014-ben, amikor Olly Mursszel hozták szóba.

Caroline és Harry az X-Faktorban ismerkedtek meg, ahol Styles versenyző volt, Flack pedig műsorvezető. Kapcsolatukat botrány övezte, szülői munkaközösségek támadták a nő döntését, míg Harry a szakítás után a következőket írta ki Twitter-profiljára:

Szeretném, ha tudnátok, nem »dobtam« ki Caroline-t. Közösen döntöttünk így. Ő az egyik legrendesebb, legaranyosabb ember, akit ismerek. Tiszteljétek ezt.

A kapcsolatukról az édesapja nyilatkozott még anno, teljes mértékben elítélve a nagy korkülönbséget, és üzenve, hogy legalább a nőnek lehetett volna több esze, ha már a fiának nem volt. A volt „sztárpár” az eset óta nem tartja a kapcsolatot.

Harry herceggel az ezt megelőző évben, 2009-ben kezdett randizgatni, majd amilyen gyorsan kezdődött, olyan gyorsan véget is ért a románcuk.

Caroline Flacknek azonban van mondanivalója, ráadásul egy botránykönyvben.

Caroline-nak sok mondanivalója van, és ezt meg is fogja tenni a könyvében. Természetesen részletesen kitér a világ legkelendőbb agglegényeire is, Harry Stylesra és Harry hercegre, akikhez volt szerencséje. Nem érdekli a negatív vélemény, aki nem kíváncsi rá, az ne olvassa – nyilatkozta egy közeli barátja.

A botránykönyveket mindig nagy visszhang övezi, azonban Caroline most dupla kereszttűzbe került, hiszen rengeteg szülő, na meg rajongó támadja őt Styles miatt.

Senki ne mondja nekem, hogy egy 17 éves fiú tudta, hogy mit csinál, főleg, amikor éppen belecsöppent a hírnévbe. Ne mondd nekem, hogy te tudtad 17 évesen, mit csinálsz. Ezért volt Caroline a felnőtt. De ha már úgy döntött, hogy egy fiúval randizik, aki a fia lehetne, legalább tartaná tiszteletben a magánéletüket, és ne tálalná ki. Ennyire fogy a pénze? – írta az egyik dühös kommentelő, majd egy másik hozzátette, hogy merész dolog a királyi családot a szájára venni.

(Forrás: Starity)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük