One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam – BBC Radio 1 interjú

Ma reggel volt az énekes vendége a BBC Radio 1 stúdiójának, ahol a debütáló dal mellé egy interjút is kaptak a rajongók. A következők derültek ki a tíz perces beszélgetésből:

  • A Strip that Down dalt Cheryl hallotta először, akinek nagyon tetszett.
  • Ed Sheeran kezdte el a dalt, aki felvette a kapcsolatot Liammel, így az énekes visszarepült Londonba és együtt fejezték be a dalt.
  • Elmesélte Liam, hogy amikor Ed Sheeran megírta nekik a Little Things-t, akkor a csapat és Ed valódi Fruit Ninját  játszottak görögdinnyével, amit Ed talált ki, tehát Ő egy fura figura.
  • Nincs befejezve még az album.
  • Liam anyja a rádiós Nick Grimshawnak azt javasolta, kérdezzen rá a Bedroom Floors-ra, mert az a kedvenc dala. Liam elmondta, hogy ez a dal lehet akár a következő kislemez is, mert hamarabb volt kinevezve kislemeznek, mint a Strip that Down.
  • Liam szerinte lenyűgöző, hogy mindenki a bandában mást stílust képvisel szólóként, de mégis együtt vannak és szerinte őrület lesz majd visszatérni és egybetenni a külön szerzett stlíusokat és tapasztalatokat.
  • Megkérdezték, vett-e őrültségeket Liam fiatalabb korában a 1D által nyert pénzéből és Ő csak annyit mondott, hogy a kertjében életnagyságú dinoszauruszok sorakoztak.

Az interjút a lenti videóban megnézhetitek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük