One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam fotósorozat és interjú kiskutyákkal

A minap megjelent egy interjú Liammel, amiben sok mindenről beszél, közben pedig kiskutyákkal játszadozik. A fotósorozat mellett most a videót, illetőleg a beszélgetést is elhoztam nektek magyarul, jó szórakozást hozzájuk!

 

    
 

Galéria linkek

FOTÓSOROZATOK > 2017 > LIAM – BUZFEED MAGAZIN

 

Érdekel az interjú magyarul? 

Ha együttműködnél bármelyik 1D taggal, melyikkel tennéd, miért, illetve milyen zenét szereznétek együtt?

Szerintem legjobban Zaynnel tudnék együttműködni, mert hasonló zenéket szerzünk már így is. És szeretném, ha a klipünk  ezekkel a kiskutyákkal készülni, mert most túlságosan jól érzem magam!

 

Mikor turnéra mész, kisebb koncerteket fogsz adni, vagy arénákban lépsz majd fel?

Azt hiszem arénákban lépnék fel szívesebben. Szeretem a nagy színpadot és futkározni rajta. Egyszer meg is mértem, a színpadon esténként hat kilómétereket futottam le, így hozzászoktam ahhoz, hogy nagy színpadon futnom kelljen. Nem tudom, hogyan érezném magam egy kisebb helyen – szeretem a kisebb helyeket is, jó és meghitt, de igazán nagy koncertekért vagyok oda a leginkább, és egy remek műsort akarok odatenni a srácoknak különböző elemekkel, hogy jól érezzük együtt magunkat.

 

Az albumod hasonló hangzású lesz, mint a Strip that Down, vagy másfajta zenei stílusokkal is megismerkedhetünk?

Igen, vannak hasonló dalok az albumon, mint a Strip that Down, ugyanakkor vannak balladák, hip-hop dalok és néhány olyan dal is, amikre táncolni lehet. Szóval úgy gondolom, eléggé megspékeltük más dolgokkal is abból, amink van.

 

Visszatér még valaha a One Direction?

Igen, szerintem bizonyos ponton vissza fogunk térni. Vissza kell térnünk – hiszen van egy albumunk, amivel még nem mentünk el turnézni és szeretnék még írni pár új dalt a fiúkkal.

 

Mi volt a kedvenc részed a fiúkkal való turnézásban?

A kedvenc részem a turnézásban velük az volt, amikor még fiatalabbak voltunk és rengeteg időt töltöttünk el együtt a turnébuszon. Mikor az első amerikai turnénkon voltunk, egy nagyon kicsi buszban voltunk, rengeteget szórakoztunk és lógtunk együtt. Olyan volt, nem is tudom, az az idő volt, amikor a legjobban meg tudtuk ismerni a másikat.

Fogunk hallani valami érdekes duettet az első albumodon?

Vannak tárgyalások egy közös munkáról, de még nem mondhatom, kiről van szó. Annyit elárulhatok, hogy az a nő remek művész. Ez elég nyitottan maradt kérdés, nem igaz?

Olvastam, hogy Twitteren gratuláltál Harrynek a Dunkirk kapcsán. Láttad már a filmet, illetve meglepett-e tége, hogy Harry színészetbe kezdett?

Nem, egyáltalán nem. Őszintén mondom, Ő nagyon, nagyon illett a munkához és Harry igazán jó abban, amit csinál. Gratulálni szerettem volna neki a masszív pillanatában. Egy Christopher Nolan kalandfilmben szerepelni milyen bámulatos már! Nagyon menő! Még nem láttam a filmet, de tervezem, hogy összeülök a csapatommal és pár családtaggal és együtt megnézzük, biztos akarok lenni abban, hogy a megfelelő környezetben nézem meg a filmet. Évek óta nem voltam moziban és most oda szeretnék elmenni.

 

Mennyivel másabb szólóban írni dalokat?

A zeneszerzési része sok mindenben más, mert most bele kell ásnod önmagadba, hogy inspirációhoz juss. Amikor a fiúkkal írtam, volt négy másik srác is, akikre számíthattam. Szóval könnyebb is, ugyanakkor nehezebb is, mert nem is tudom, nagyon… nagyon csak tőled fögg az egész. Ami jó, és pár egészen személyes dal is született az albumra, és vannak olyanok is, amiket mások szereznek nekem. Nyilván rengeteg remek zeneszerző él a világon és olyan nagyszerű művészekkel dolgozhattam együtt, mint Pharell és Ryan Tedder, és Zeddel nyilván, ami nagyszerű volt. Szóval nagyon szerencsés vagyok azokkal az emberekkel, akikkel dolgoztam.

 

Mi volt az utolsó üzenet, amit elküldtél és kinek szólt?

Az utolsó üzenetem az volt, hogy ‘Nézd meg a videókat, haha’, amit egyik barátomnak küldtem, mert vicces videókat készítettem Instagramon. Sokkal unalmasabbak lettek, mint azt gondoltam.

 

Mi tesz téged jelenleg boldoggá?

Jelen pillanatban Pete (a kiskutya), teljessé teszi az életemet!

 

Amire igazán kíváncsi vagyok, valóban félsz a kanalaktól?

Van erre egyébként egy kifejezés, valami hosszúfóbia a neve – nem igazán tudom, hogy hívják. De már nem, nem félek tőlük.

 

Írd le három szóban az új albumod!

A kedvenc dalaim.

 

Ha együttműködhetnél bármelyik női művésszel, ki lenne az?

Szerintem Nicky Minaj.

 

Melyik tetoválásod a kedvenced és a legjelentősebb a számodra?

A karomon lévő szemet mondanám, mert olyan jó! Szeretem azt gondolni, hogy az Ő szeme mindig rajtam van, ahogy én is mindig figyelem Őt.

 

Melyik a kedvenc karaoke dalod, és alőadnád?

Az én karaoke dalom az [elkezd énekelni]. Imádom Drake-t.

 

Milyen volt Zeddel együtt dolgozni?

Zedd bámulatos – nagyon ért ahhoz, amit tesz. Nagyon, nagyon tehetséges. Mivel sok ember ismerek, akik DJ-k meg ilyenek, elmondhatom, Ő több annál. Öt éves kora óta zongorázik, határozottan egy zenei géniusz. Nagyszerű volt dolgozni vele, nyitott és együttműködően áll a dolgokhoz, szóval nem bánja, ha néha más veszi kézbe az irányítást. Ugyanezt tettük a Get Low dallal is és imádom, ami kijött belőle. Az egyik kedvenc dalom, amit készítettünk!

 

Mi a kedvenc emléked, amit karrier során megéltél?

A kedvenc emlékem az, amikor először léptünk fel a Madison Square Gardenben. Lefeküdtünk a padlóra és az volt a legjobb érzés, amit valaha éreztem, tudván, hogy hol vagyunk. Illetve az albumunk – amivel betörtünk a toplisták élére, az egy nagyon kedves emlék a számomra.

 

Hogy nézz ki számodra egy tökéletes nap?

Oh, sosem gondoltam bele ebbe. Olyan kilenc körül kelnék, elmennék egy kicsit edzeni. Aztán ülnék és nézném a Peaky Blinders-t, ami nemrég indult, az egy jó nap lenne, nem kéne éveket várnom rá! Aztán ennék egy In-N-Out burgert, mert a legjobb dolog, ami embernek készült. Ilyen lenne egy tökéletes nap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük