One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam őszinte interjúja a bandáról

Kislemeze megjelenése óta Liam több helyen feltűnik, hogy promózhassa legújabb [karácsonyi balladáját]. Minap a The Jonathan Ross Show vendége volt, ahol többek között a One Directionről és annak tagjairól kérdezték őt.

Az énekes őszintén felelt mindenre, így megtudtuk azt is, Liam kikkel tartja a kapcsolatot.

…Louis sok mindenen ment keresztül, mióta a banda nincs, és akárhányszor valamelyikünknek problémája van, mindig felhívjuk a másikat. Niallel elég gyakran beszélek még, Harryvel viszont már hosszú ideje nem beszéltem. Zaynt azóta nem láttam, hogy kilépett a bandából.

Nyilván Zayn visszatérésének kérdése is felmerült a banda kapcsán, amire Payne meglepően őszinte választ adott.

Mind jól éreztük magunkat benne, voltak pillanatok, mikor hatalmas áldásnak, máskor katasztrofális utazásnak éltük át az egészet. Zayn számára szerintem több pillanat jutott az utóbbiból, ezért lépett ki közülünk. Szerintem ez egy fair dolog, mind megérdemeljük a jólétet, és egész jól boldogul.

Hamarosan megjelenik az énekes első albuma, a LP1, ami saját nevének monogramját és albumainak számát jelöli. Az egyszerű címre is adott magyarázatot, miután hasonló kreativitást láthattunk Harry albumánál.

Most először adok ki saját, egyedülálló munkát, és szerintem ez megy le mindenkinél. Harry csinálja a maga dolgát, a többiek is dolgoznak, így a név nem lehet többé One Direction, ironikussá válna. Az “Egy irány” öt felé oszlott. Az emberek azt mondanák: mi a francot gondolhatnak ezek a srácok, ez már többé nem működik!

A legfőbb kérdés az interjú végére maradt, amire még sose kaptunk kielégítő választ: mikor fog a banda visszatérni, már ha egyáltalán vissza fog-e. A pletykák szerint 2020-ban történne meg, amit Liam most megcáfolt

Néha feljön a téma, de igazán még sosem ültünk le megvitatni ezt. Valószínűleg a következő két évben nem fog rá sor kerülni. És ez kikészít, mert dühös lányok kommentjeinek ezrei támadnak rám a neten, hogy “azt mondtad 2020!”. És nem, valószínűleg Zayn sem térne vissza, mikor mi igen. Mikor kilépett, az elég rázós volt, így nem akarok hazudni, még ha itt is akarna lenni, nem kéne. Ahogy mondtam, jó dolog, hogy a maga útján járva boldogul, nem akarom, hogy ez az élete felboruljon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük