One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
Louis – 1043 MYfm rádiós interjú

Sajnos késve, de meg is hoztam a következő interjút, ami szintén 8-án készült, méghozzá Louisval! Az énekes a 1043MYfm rádióállomás egyik adásában volt vendég, a beszélgetés mellé pedig sok képet és rajongói fotókat is kaptunk.

Lehetetlenség megmondani, hogy mikor, ugyanakkor semmi kétség sincsen felőle. – kezdte Louis, mikor a banda visszatéréséről kérdezték – Mi mind ugyanúgy érzünk, valamikor ismét össze fogunk állni. A kérdés az, hogy mikor?

Nem csak Louis beszélt a visszatérésről, hiszen ugyanekkor Liammel is készült egy interjú, aki szintén elmondta, nincs mitől tartaniuk a rajongóknak a felbomlást illetően.

Elég szerencsés voltam, hogy egy olyan bandába tettek bele, ami átlagos focistákból áll. Niall azért elég jó benne! – tette hozzá poénosan Louis.

Az énekest új albuma kapcsán is kérdezték és elmondta, nem tudja, pontosan mikor kerül majd a polcokra a korong.

Amin mostanában gondolkodom, az, hogy mikor (fog megjelenni). Mert nem igazán tudom… Két dolog is jár a fejemben ezzel kapcsolatban. El is siethetem és ki is adhatom év végén, de nem szeretnék egy dalt se, amivel nem vagyok elégedett, mindennel elégedett szeretnék lenni, ha ez lehetséges, egy kicsit maximalista vagyok. Szerintem lesz még egy kislemez, majd még egy és csak utána a lemez, feltehetőleg. Nem akarok túl nagy nyomást gyakorolni magamra azzal, hogy pontos dátumot mondok a kiadatással kapcsolatban.

Louis azt is elmondta, minden dallal kapcsolatban kikéri azon barátai véleményét, akik nem értenek a zeneszerzéshez, hogy tudja, milyen reakcióra számíthat kiadatáskor.

Szerintem ami fontos a zeneszerzésben, főleg nekem, mint művésznek, hogy úgy próbálok alkotni valamit, hogy tényleg társalgó szinten legyek. Vagyis, nyilván kikérem a cég és a menedzsment véleményét is, de ami igazán számít nekem az a barátaim véleménye, a testvéreimé, a tesóim barátaié, mert a nap végén… Sok embert megkérek arra, hogy hallgassák meg és mondják el mit gondolnak és sokan azt felelik, hogy nem értenek hozzá, és pont ez a lényeg. Nem gondolják túl, nem keresnek egy dallamot, amit belevárnak a dalba aztán nem jön… Úgy hallgatják meg, ahogy remélhetőleg mások, akik megveszik. Szerintem fontos, hogy megtartsuk ezt a dolgot, mert máskülönben teljesen elveszel az egészben.

A képeket megtekinthetitek a galériában, a videókat pedig itt nézhetitek meg! Illetve 8-án Louis volt még egy rádióállomáson, az ott töltöt idejét holnap hozom majd (bocsi a csúsztatásért).

 

   DGu2pxZXgAAROxM.jpg DGvJyk6XYAAFNa7.jpg

Galéria linkek

AUGUSZTUS 8 – LOUIS A(Z) 1043MYFM ÁLLOMÁSÁN, LA

AUGUSZTUS 8 – LOUIS RAJONGÓKKAL A VÁROSBAN, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük