One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis és Danielle már csak barátok

Állítja legalábbis egy bennfentes a The Sun magazin legújabb kiadásában, amiben tovább találgatnak, hogy vajon Danielle és Louis szakítottak-e, avagy nem.

Maga a pletyka egy képen alapszik, Danielle ugyanis December 31.-én más férfi kezét fogta az utcán, baráti társaságban. Sokan úgy vélik, hogy  Gregg Sulkin mindössze a színésznő egyik barátja, akivel kezet foghat újévkor, ha arra van kedve, míg mások szerint ez a végét jelentette a Lounielle kapcsolatnak.

Louis és Danielle úgy döntöttek, hogy külön folytatják tovább, de még így is barátok maradnak. Még mindig beszélnek egymással és semmi rosszindulatuk sincs a másik iránt. – állította a bennfentes, majd hozzátette – Ez nagyon szomorú, hiszen Danielle végig ott volt Louisnak ebben a szörnyű időben. Mellette állt, hűséges volt és végig támogatta Louist, pont azt adta, amire szüksége volt. Néha ezek a dolgok nem működnek és Louisnak és Daniellenek ez volt a legjobb döntés.

A pár 2015. November végén kezdett el randizgatni és utoljára 2016. December 24.-én látták őket együtt, Louis szülinapi buliján. Azóta volt már cikk szétválásukról és arról is, hogy együtt maradtak, de megerősítés egyik oldalról sem érkezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük