One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Louis ismét utcára lépett

A Facebook oldalon már korábban is említettem, hogy Louis visszatért Londonba és nemrég, pontosan huszonegyedikén elment James Arthur egyik koncertjére Olival és új-régi barátnőjével, Eleanor Calderrel. A pár nagyon jól érezte magát és a helyszínről sok rajongói kép után kéz-a-kézben távoztak, így nem kérdéses többé, hogy Louis szíve most kiért dobog.

Eddig sajnos csak egy HQ és több rosszabb minőségű kép került elő, azonban ezeket a galériában megtekinthetitek, illetve a több fotót kapunk, azonnal pótlom őket, szóval érdemes lesz figyelni.

Ami a többieket illeti, a tegnapi terrortámadás miatt Londonban sokan inkább otthon maradtak, ez a fiúkra is igaz, bár amúgy sem lehetett őket nagyon látni a napokban. Niall Los Angelesből kívánt mindenkinek egészséget és védelmet Twitteren keresztül, a többi tag viszont nem jelentkezett ez ügyben. Viszont ismét a jótékonykodás felé kacsintgattak, legalább is Niall és Harry, mindketten a drop4drop alapítványt, a víztisztitás fontosságát hangsúlyozták. Míg Niall egy kép mellett Instagramon kérte követőit, hogy segítsék az alapítványt, addig Harry Twitteren egy pár szóval tette meg ugyanezt.

Még ma is milliók vannak veszélyben a vízivás miatt. Kérlek segítsd a drop4drop alapítványt, hogy ezen változtathassanak!

Segíteni [ezen a linken] tudtok, Niall fotóját [itt megtekinthetitek].

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük