One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis [lesi]fotók, Harry rajongói képek

A tegnapi nap folyamán ismét nem pihentek a bandatagok, legalább is a legidősebb és a legfiatalabb tag, akik mindketten New Yorkban bukkantak fel. Louis a Sirius XM, majd a Music Choice rádióállomások vendége volt, utóbbiról pedig már elő is kerültek a lényegesebb információk. Például elárulta, hogy bár van akusztikus gitárja, csak négy akkordot tud, amit Freddie nagyon imád. Illetve azt is elmondta, hogy Zaynnel ugyanolyan jóban vannak, mint régen, bár ehhez kellett egy nagyobb idő.

Niall nagyon jó formában van és én, mármint, nyilván én voltam az utolsó, aki saját cuccal állt elő, de figyeltem a koncerteket és, mikor Ariana koncertjén lépett fel, az gyönyörű volt, tudod, jóindulatból színpadra lépni ilyen helyzetben és ilyen jól játszani… Nagyon jól játszik gitáron is, bámulatos srác! – mondta a szóló projektek felhozása kapcsán, majd hozzátette, Liammel már terveznek együtt dolgozni – Leginkább Liammel írnék dalokat. Ha visszanézed a krediteket, láthatod, hogy a legtöbbször Liammel írtam, mert remek csapatot alkotunk az írás terén. Nem is kérdés, hogy mi lennénk egy csapat, ha a bandának ismét zenét szereznénk, a legtöbb tapasztalatot együtt szereztük. Hogy őszinte legyek, mostanában semmit sem csináltunk közösen, de beszéltünk róla, hogy másokkal együtt kéne dolgozni, tudod – összeülünk, írunk még pár dalt és aztán megnézzük, képesek vagyunk-e másoknak odaadni.

Bár az albuma még nem jelent meg az énekesnek, az interjú során azt is elmondta, hogy az Always You a kedvence, amit fél évvel ezelőtt írt és a legőszintébb, legszemélyesebb dala, amit valaha alkotott. A tegnap előtt Louis, Eleanor és Oli együtt mászkáltak a városban, ezekről kerültek elő lesifotók.

Ami Harry-t illeti, az énekes tegnap elhagyta New Yorkot, a repülőtéren pedig megtalálták a rajongók is, akikkel boldogan készített képeket. Érdekesség, hogy tegnap egy rádióállomáson elárulta Harry, hogy szerinte a Niall egy bájos név és bár nem tudja, hogy a gyerekeinek milyen nevet szán majd, talán pont az ír barátjáról fogja elnevezni jövőbeni kisfiát.

A Louisról készült hivatalos képeket, a lesifotókat és a rajongói képeket is megnézhetitek a galériában!

 

UPDATE // Felkerült az oldal videógalériájába Harry Carpool Karaokéja, illetve e BBC Radio 1-nál készült hazugságvizsgálós játéka is magyar felirattal, jó szórakozást hozzájuk!

DGFHjo2VwAAy5Jk.jpg DGGCM48XYAEfMBf.jpg DGFcJFgXsAAJ1l8.jpg DGE_ljOXkAIgOiT.jpg DGFp868WsAYpear.jpg

Galéria linkek

PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > JÚLIUS 30 – LOUIS, ELEANOR ÉS OLI AZ UTCÁN, NEW YORK

RAJONGÓKKAL > 2017 > JÚLIUS 31 – LOUIS RAJONGÓKKAL, NEW YORK

RAJONGÓKKAL > 2017 > JÚLIUS 31 – HARRY RAJONGÓKKAL A REPTÉREN, NEW YORK

FOTÓSOROZATOK > 2017 > LOUIS – MUSIC CHOICE FOTÓSOROZAT

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük