One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
Louis Niall, Niall pedig Harry koncertjén volt

Érdekes, nehezen értelmezhető, de jobb címet nem találó adminotok tért vissza, aki megígérte, hogy tegnap este hozza a friss híreket, de megint csalódást okozott. Most ismét gőzerővel belevág abban a reményben, hogy most sikeresen posztolni is tudja majd a bejegyzést.

Megkezdődött Harry koncertsorozata, első állomása pedig tizenkilencedikén, San Francisco egyik előkelő stadionjában volt, majd tegnapelőtt Los Angelesben folytatta turnéját, ahol a nézők körében több híresség is megfordult, mint Emma Roberts, Adele, Mick Fleetwood, valamint Niall is. A két koncert nagyon jók sikerült, Harrytől megszokott módon mindegyik színpadon feltűnt a meleg PRIDE zászló is, illetve olyan mondatokkal illette a közönséget, mint például: “Ez a hely bámulatos. Bámulatosak vagytok!”, “Ez még csak a második állomása a turnénak, és úgy érzem, California a második otthonom, szóval köszönöm, hogy itt lehetek!”, “Látni akarom, hogyan táncoltok”, illetve “Szerelmes vagyok belétek!” 

Másnap, vagyis tegnap este Niall lépett fel turnéján kívül, szintén Los Angelesben, amire pedig nem más, mint Louis ment el, hogy élvezhesse ír barátjának új slágereit. Niall koncertjéről sajnos nem kerültek elő jó minőségű képet, de azt a párat feltettem a galériába.

Ha már Niall, az énekes megjelentette új videoklipjét a Too Much to Ask kislemezéhez, amit [ezen a linken] meg is tudtok tekinteni. Ezzel egyidejűleg felhívnám a figyelmet arra, hogy az eddig megjelent dalszövegek hibásak, így az oldalon található fordítások is. Igyekszem ezeket korrigálni, de egyenlőre lehetnek bennük hibák.

Végezetül pedig bejelenteném, hogy Harry, Louis és Niall felfognak lépni az iHeartRadio fesztiválján Las Vegasban, ami ma, illetve holnap kerül megrendezésre. Ma este Harry, holnap pedig Niall és Louis lesznek majd láthatóak.

    

Galéria linkek

HARRY STYLES LIVE ON TOUR (2017) > SZEPTEMBER 19 – THE MASONIC, SAN FRANCISCO

HARRY STYLES LIVE ON TOUR (2017) > SZEPTEMBER 20 – THE GREEK THEATRE, LOS ANGELES

SZEPTEMBER 21 – NIALL A THE TROUBADOUR SZÍNPADÁN, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük