One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Louis pszichológiát tanulna

Az énekes egy interjú során árulta el, hogy ha egyszer kilép a showbizniszből, a pszichológia irányába fordulna.

Louisnak ezen a héten le kellett nyugtatnia a rajongóit, hogy a zsűrizéssel nem adja fel zenei karrierjét, azonban az ez után tett kijelentése még váratlanabbul hatott, mint maga a mentori feladat. Az énekes ugyanis bevallotta, nagyon érdekli az agyműködés, és ezt a fiának, Freddienek köszönheti leginkább.

Szeretem a pszichológiát. Még azon is elgondolkoztam, hogy később, még ha egy szaros kis online kurzus is lesz, belevetem magam, csak hogy tovább forgassam az agykerekeimet. Minden, amit a pszichológiáról találtam, bámulatosnak tűnt. Alapszinten tanultam az iskolában, kettes voltam belőle. Nem jó! Mióta megvan Freddie, ismét elővettem és a gyerekek pszichológiáját tanultam. Azt gondoltam, “Ez nagyon érdekes!” Nézem azt a műsort a 4-es csatornán, a The Secret Life of 5 Year Olds-t. Brilliáns! Annyira jó! Kibaszott érdekes látni, hogyan működik az agy, már ebben a korban is!

Louis azt is elárulta, mennyire fél még a szóló szerepléstől, annak ellenére, hogy fellépett már párszor.

Megszámlálhatatlanul sok csodás dolog történt a bandával. Amikor folyamatosan új célokat tűzöl ki magad elé, az érzés (félelem) egyre gyakrabban előjön. Az Ultra Fesztivál volt az első nagyobb koncertem, hatalmas közönség előtt. Kibaszott ideges voltam!

Louis jelenleg az X-faktor zsűritagjaként dolgozik, a harmadik napnál járnak a meghallgatások. Az énekes közben az első albumán is dolgozik, amit minél hamarabb meg szeretne jelentetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük