One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
Louis teljesítette egy fan álmát

A négy éves rajongójával, Georgiával találkozott, aki egy ritka betegségben szenved, ezzel teljesítve nagy álmát a kislánynak – élőben láthatta a One Directiont.

Louist mindig is a nagy szíve hajtotta, a Manchesterben megrendezett koncerten sem volt ez másképp. Az énekes meghívta Georgia Edwards-t és családját a műsorra, mert eljutott hozzá a hír, hogy a kislány nagy álma élőben látni a bandát, mielőtt valami komolyabb történne vele.

Georgia Rett szindrómában szenved, ami egy ritka állapot az agyban. Meggátolja az agy fejlődését, súlyos szellemi és testi fogyatékosságot eredményez gyermekkorban.

A # Georgies1DWish kampánnyal indult minden, amit a kislány családja indított útjára a Twitteren, remélve, hogy a négy fiú közül valaki észreveszi az üzeneteket. Végül Louis anyukája, Johannah nyitotta fel a fia szemét és érte el, hogy valóra váljon Georgia álma.

A tegnapi este fantasztikusan sikerült, a család a következőket írta ki:

“Nem tudom abba hagyni a sírást! Harry Styles apjával, Louis csodálatos családjával és barátaival, főleg édesanyjával, a gyönyörű Johannahval töltöttük az estét, találkoztunk Freddi Flintoffal (fitt!), Charlie összebarátközött Rocky Flintoffal, találkoztunk Paul Dickovval és Colleen Rooneyval és mindezek előtt a csodálatos One Directionnel!!!
“Puszilkodtunk, ölelkeztünk, képeket és aláírásokat kaptam mindegyikőjüktől. Tényleg a földön maradtak, igazi szépfiúk (és a valóságban még jobban néznek ki!!!). Aztán ők négyen szétzúztak mindent a bámulatos koncertjükkel!”
“Olyan időkön mentünk át, hogy rájöttünk, nincs fontosabb annál, mint élni minden pillanatnak… és emlékeket szerezni!!! A gyönyörű gyerekeim egész nap ragyogtak. Annyira hihetetlen büszke vagyok mindkettejükre!!…Köszönöm mindenkinek, akik segítették ennek a megvalósulását!”

Georgiának persze mindez meglepetés volt, a koncert előtt láthatott egy videót, amiben Louis üdvözli a kislányt és elmondja neki, hogy hamarosan élőben is találkozhatnak majd.

CQfjH0tVAAAZo6e CQfjHsvUYAAkkoJ CQfjHzNUYAAfYtb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük