One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Louis tényleg zsűritag lesz!

Hivatalosan is bejelentették az X-faktor konferenciáján, hogy kik lesznek idén az X-faktor négy zsűritagja. Eddig keringtek pletykák azt illetően, hogy Simon Cowell nagyon szeretné Louist most már ténylegesen az egyik székben tudni, és úgy látszik, sikerült rávennie Louist, ugyanis ő is a mentorok között szerepel!

Az idei mentorok így a következők: Simon Cowell, Louis Tomlinson, Ayda Williams és Robbie Williams. A sajtókonferencián természetesen Louis volt a legnagyobb szenzáció a riporterek számára: Az énekes korábban már többször feltűnt vendégzsűriként Simon mellett, illetve a banda szünete alatt sem szűnt meg a rajongók támogatása.

Simon úgy nyilatkozott, idézem: “Louis a frontvonalra tenni a legnagyobb lehetősége a műsornak arra, hogy az értékelései növekedjenek.” És milyen igaza van! A bejelentés óta Louis és az X-faktor hashtagek és témakörök világszerte trendként hódítanak!

Louis korábban még azt mondta, hogy nem tartja valószínűnek, hogy egy teljes évadra elvállalja a zsűrizést, mert a zenei karrierjére, illetve az apaságra szeretne koncentrálni. A sajtókonferencián elmondta azt is, miért gondolta meg magát.

“Annyi értelmet láttam benne…! Mindig is érdekelt a fejlődés folyamata. A lehetőség, hogy ezt másoknak megadhatom, nagyon feldob engem. Az emberek elkezdtek amiatt aggódni, hogy feladom a zenét, de igazából az énekesi beosztásom nem változott. Olyan hamar jövök az első szóló lemezemmel, ahogy csak tudok!”

A bejelentés után sokan, köztük Niall és Louis testvérei is gratuláltak az énekesnek. Természetesen rengeteg interjú is készült, a Sid magazin pedig egy 2017-ben készült fotósorozatot is megosztott velünk. A sorozatból való képeket, valamint a sajtókonferenciáról készült fotókat mind megnézhetitek a galériában!

http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiUcQwcUEAAM74j.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiU-n5oUwAAiyAl.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DiUQYZhU8AAu0K5.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_SID_LOUIS_2B10.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_lll34.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük