One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Liam szólóba kezd

Az énekes ma bejelentette hivatalos közösségi oldalain, hogy lemezszerződést kötött és kész kiadni első szóló lemezét.

Nagyon boldog vagyok hogy leszerződhettem az új lemezcégemmel, a Capitol Records-val. Bámulatos történelmük van művészek terén, remélem követni tudom elődeim nyomait. A One Direction mindig az otthonom és a családom lesz, de nagyon izgatott vagyok, mit hoz majd a következő fejezet.

A világ megőrült, jogosan, ugyanis most nem tudni, hogy mi lesz a bandával. Liam azzal is összezavarta a rajongókat, hogy Twitter oldalán a 1/4 leírását megváltoztatta saját nevére, illetve már nem a banda oldalára invitál bennünket, hanem saját weblapjára, ami ma nyitotta meg kapuit az érdeklődők számára. Ugyanakkor Facebook oldalán borítóképnek a banda egyik fotósorozatából választott.

Még senki sem szólt hozzá a történtekhez, így nagy a kétségbeesés, sokan dühösek a tagokra, amiért megígérték és mégis szétesik a zenekar, mások gyászolnak, és akad, aki még mindig hisz abban, hogy ez nem a vég. Annyi biztos, hogy hamarosan Liam szerződésével kapcsolatban kapunk majd pár információt, alig várom, hogy kiderüljön a teljes igazság.

Egyébként nem ez az első ilyen hír, korábban Harry is leszerződött egy másik ügynökséghez, a Columbiához, azonban Ő éneklés helyett a színészetbe kóstolt bele, míg Niall a SYCO mellett tette le ismét a voksot és golfügynökség irányításába kezdett.

Szerintetek megmarad a banda, vagy ez a One Direction vége?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük