One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall a betegségéről beszélt

Niallnek az elmúlt években sok mindennel szembe kellett néznie. Állandó gondjai vannak a térdével, amit időnként újra meg kell műteni, emellett Obszesszív-kompulzív zavarban (OCD) is szenved.

Az énekes még sosem beszélt erről ennyire nyíltan, mint most. Elmondta, az iskolában sem volt neki egyszerű, és bármilyen hihetetlen, népszerű sem volt.

Sajnos nem volt sok barátom a suliban. Nem tudták, mit kezdjenek velem. Mindenki a sportot szerette, és nem értették, én miért akarok zenésszé válni. Azt mondogatták, úgyse fog sikerülni. Ők voltak az én kullancsaim. 

Niallnek az iskola után sem lett könnyebb az élete.

Rögeszmés kényszerbetegségem van, legalábbis az orvosom így nevezi. A lényege, hogy úgy érzem, néhány dolgot bizonyos módon kell csináljak. Például, ha van egy hamburgerem és sültkrumplim a tányéron, először mindig a krumplit kell megegyem, és csak utána nyúlok a burgerhez. De nem az egyetlen. Még amikor a színpadra állok, akkor is egy sorrendet kell kövessek, mindig ugyanolyan sorrendben kell énekelnem a dalokat, ugyanúgy lépni tovább. És mindent azonnal meg kell csinálnom, máskülönben hamar ideges leszek. Ezért tanultam meg azt, hogy az iskolában jóval a dolgozat előtt elkezdjek tanulni. Ha nem így lett volna, a nyomástól ideges lennék. Ez volt az, ami zavarta az osztálytársaimat.

Szerencsére, az énekes megtanult élni ezekkel a kullancsokkal, ahogy ő nevezi őket.

Együtt élek velük, és az enyémek, függetlenül attól, mit gondolnak róla mások. Úgy vagyok vele – Mi a fene! Szerencsére most már elég ember van körülöttem, aki megért. A zenén keresztül ismertem meg őket. Mióta bandákban játszom, rájöttem, hogy talán nem vagyok olyan, mint mások, de a zenészek pont olyanok, mint én. Néhányuknak nagyobb kullancsai vannak, mint nekem. Az egyik barátom például mindent háromszor csinál, amikor kezet mos. Háromszor szappanozik, háromszor mossa le, háromszor törli meg a kezét.

És hogy mit gondolnak most a régi osztálytársai róla?

A legtöbbjükkel már nem tartom a kapcsolatot. Akikkel igen, ők nagyon örülnek nekem, és mindig kíváncsiak arra, mit kell elmondanom nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük