One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall a Billboard magazinban

Az énekes a Billboard magazin legújabb számában kapott kiemelkedő helyet, nem csak a címlapot, de egy fotósorozatot és egy interjút is kiérdemelt magának.

Nagyjából… 500 ember előtt fellépni. Mire vágyhat még az ember? – kezdte Horan – Van pár remek emlékem sikítozó tinédzserekkel, de szeretem, amikor a terem teljes csöndben van. Ez egy másfajta tisztelet, az emberek tényleg hallgatnak.

Igaz, Niall lassan két éve nem lépett fel a bandával, azonban elmondta, még most is sokszor érzi furának azt, hogy nincsenek mellette a srácok.

Időnként felkapom a fejem, hogy “Mi a halál, hol vannak a többiek?”. Ott ülök a repülőtéren, bemondják a gépedet, te pedig nem állsz fel azonnal, mert várod a többieket, érted? “Oh, Louis mindjárt jön, csak mosdóban van!”

Sőt, elárulta, hogy ugyan rengeteg dalt írt a szünet alatt és szeretné megjelentetni az albumát, teljesen biztos abban, hogy nem fog nagy sikereket elérni.

Rengeteg dalom van, de most, hogy meghallgattam a végeredményt, rájöttem, hogy a legtöbbjük szar. Sosem fogok felérni a One Directionhöz, de legalább meg kell próbáljam megközelíteni azt. 

Az album Ősszel érkezik, Niall pedig realitása mellett a bandát is várja vissza, aminek hangot adott szerződésében is.

Megmondtam a menedzsereimnek már az elején: Mikor a One Direction kopogtat az ajtómon, leszarom, mit csinálok éppen. Az sem érdekel, ha teltházas arénákban leszek vagy nyerek egy Grammyt. Nem csinálnám most ezt, ha nem lett volna az. – mondta, bár hozzátette, még nem beszéltek visszatérésről – Még meg sem beszéltük, milyen hosszúra tervezzük a szünetet.

A szünet bekövetkeztével Niall több héten kirándult és elmondása szerint három héten át póló sem volt rajta, ahogy a nap égette a bőrét és különböző szállókban töltötte az éjjeleket a barátaival, jól érezte magát.

Nem akartam többé ütemterv szerint élni. Annyi időt töltöttem ébresztőkkel a telefonomban. Mindegyik haverom hátizsákba pakolt, míg én el sem hagyhattam a szállodát.

Majd a nagyobb szünete után elkészült az albuma, amiről elárulta, nem is annyira biztos, hogy tényleg kész.

Bieber mondta egyszer nekem, hogy sosem tudja igazán, mikor van kész. Azt hitte végzett a Purpose lemezével, aztán az utolsó pillanatban megkapta a Love Yourself dalát. Azt gondoltam készen vagyok, majd átfutottam rajta megint, mert addig szar dalokat írtam rá. – elmondta, így született meg a Flicker című dala, ami az egyik kedvence és rajta lesz az említett korong végleges verzióján, ahogy a This Town, a Slow Hands és az On the Loose is hasonló esélyekkel indul.

Ha már szünet, jön a kérdés, mennyire tartják a kapcsolatot a fiúk? Horan elárulta, már nem csak telefonon tudnak a másikról, élőben is szoktak találkozni.

Louist és a kis Freddiet állandóan látom. Egy sarokra lakik tőlem Los Angelesben. – mondta, és elárulta azt is, már megvette az ajándékát a kis Payne babának, akit még nem sikerült meglátogatnia. Emellett találták szervezett Harryvel, amikor a Late Late Showban volt egy hétig, illetve megemlítetette az áprilisban történt Saturday Night Live műsort is – Imádtam a lenyűgöző Mick Jagger utánzását! A musical fellépéseit is nagyon élveztem, lehengerlő volt!

Még Zayn is szóbakerült, akire csak vállat rántott.

Pff, tudom milyen Zayn, nyílt és tisztességes játékot játszik. – mondta, majd Simonnal kapcsolatban annyit mondott – Mindig tisztelni fogjuk Őt. Amikor visszatérünk a bandához, hozzá is vissza fogunk térni. Hogy mikor lesz ez, azt nem tudom. Remélem nem a negyvenedik szülinapom után! Jobban örülnék neki, ha a következő években lenne. 

Horan nem csak a barátaival, de a családjával is foglalkozik. Édesanyjának kifizette a tartozásait, míg apjának egy tanyát szeretett volna ajándékozni, de Ő ezt visszautasította. Hogy ciki volt-e Niallnek a dolog?

Nem, imádtam! Mindig azt mondom, hogy van a tudatlanság és van az Ír tudatlanság. Nem ugyanaz. Apám alig fogadja el tőlem a karácsonyi ajándékát! Nem akar tőlem semmit, csupán azt, hogy látogassam meg őt néha. – mesélte, majd azt is elmondta, hogy az apja odaadta egyik díját egy szállodának – Apám nekik adta a BRIT díjam egyikét. Odaadtam neki, hogy őrizze meg, Ő pedig tovább adta egy szállodának!

Szóba kerültek a nők is, Horan viszont elárulta, jelenleg teljesen agglegény életmódot folytat. Ha a pletykák igazak, Ő és Selena Gomez már exként néznek egymásra, ennek ellenére nagyon jóban vannak.

Selena a tökéletes példakép a fiatal lányok számára. Elég tökösnek kell lenni ahhoz, hogy kiállj a világ elé és megoszd a problémáidat! – dicsérte a lányt, illetve Ellie Gouldingról, akiről kiderült, valóban Niall exe csak annyit mondott – Mindig jól mulatunk együtt. Úgy érzem, van egy típusom. Sötét haj, sötét szemek. Olyas valaki, akire azt mondhatom, a barátom. Jelenleg viszont élvezem azt, hogy 23 éves vagyok. Boldogan megyek haza Szombat este egyedül, iszogatok és focit nézek.

A képeket megnézhetitek az oldal galériájában!

    
 

Galéria linkek

PHOTOSHOOTS / FOTÓSOROZATOK > 2017 > NIALL – BILLBOARD MAGAZIN

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük