One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Niall és Zayn boldog, Liam kevésbé

Sok minden történt tegnap, ami miatt a fandom rágja a körmeit, hol örömében, hol fájdalmában. Niall első dala, a This Town három napos vezetés után lecsúszott a 22. helyre a slágerlistákon, azonban nem szomorkodik az énekes, nagyon boldog, hogy a dal ekkora sikert ért el. Rajongóinak a sok köszönetnyilvánítás mellett megsúgta azt is, hogy a kislemez borítóján az eredeti szöveg látható a háttérben, vagyis Niall kézírásával a folyamat, mellyel megalakult a gondolatmenet.

Az ír énekes tegnap ismét részt vett a Ryder Cup rendezvényen, amiről képek is kerültek elő, ezzel véget ért az egy hetes golfverseny. Horan még Dynamoval is, a híres bűvésszel is találkozott, akivel véletlenül futott össze sétálás közben.

Zayn és Gigi eközben Párizsba utaztak, hogy részt vehessenek a Givenchy divatbemutatón. A sztárpár érkezéséről, ott tartózkodásáról és távozásáról is kerültek elő jó minőségű képek. Látszólag egyikük sem szégyellte kapcsolatukat, csók és rengeteg szerelmes pillantás is elcsattant kettejük között a műsoridő alatt. Sőt, Gigi snapchatjére egy kép is felkerült, ahogy egy tükörben pózol a szerelmespár.

Liam már kevésbé érzi jól magát – egyre nagyobb vihart kelt az a pletyka, miszerint teherbe ejtette a nála tíz évvel idősebb barátnőjét, Cheryl Cole-t. A pár egyik tagja sem cáfolta még az állítást, de nem is történt megerősítés, azonban a tegnap készült képek alapján a lehetséges anyuka valóban állapotosnak látszik, pocakja ugyanis egyre gömbölyűbb az idő teltével. Sőt, nem sokkal később Cheryl anyukáját kapták lencsevégre, ahogy terheseknek tervezett párnát és derékmagasítót vesz, amik az állapotos nők alváskielégítésére szolgál. A híresztelések miatt a fandom nagy része nehezen viseli a mindennapokat és a gondolatot, hogy a bandából még egy férfi apuka lesz, azonban sokkal jobban reagálnak a pletykákra, mint Louisnál tették.

Ctyjg3CUEAA9hyV.jpg Ctz3kbgUEAADTEG.jpg Ctz_XLJUMAEPmZX.jpg Ctz_XuxUMAAYAxb.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük