One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Niall hírek, Zayn morzsa

Ismét enyhe csönd telepedett az általában beszédes fandomra, a tavalyi évhez képest idén nagyobb béke honol a bandára, aminek nagyon sokan örülünk, azonban így kevesebb mindenről tud a média beszélni.

Így is vannak azonban jó hírek, a One Direction jelölései után Zayn is esélyes egy szobor megnyerésére, méghozzá az AMAs jóvoltából! A kategória pedig nem más, mint Az Év Újonca. Szavazni csak November 2-tól lehet, mindenesetre az énekes már meg is köszönte a lehetőséget. Ha Malik elvinné a díjat, ez lenne a második szóló karrierje során, elsőt a Music Choice során zsebelte be, ugyanebben a kategóriában.

Eközben Niall továbbra is csak előre tervez, December 11-én például fel fog lépni az iHeartRadio által rendezett Jingle Ball rendezvényen olyan előadók mellett, mint Ariana Grande, vagy jó barátja, Shawn Mendes. A rajongók nagyon örülnek ennek, azonban megy a nosztalgiázás, hiszen utoljára bandaként jelentek meg a srácok ezen az eseményen. Továbbá jó hír még, hogy a This Town jelenleg második helyen áll a Shazams slágerlistán, tehát még bőven ér el sikereket az egyszerű nóta.

Tegnap az énekes az Academic koncertjére is elment, így a rajongóknak esélyük volt vele találkozni az utcán, illetve a koncert alatt is, ezekről kerültek elő képek.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük