One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
Niall lesifotók, Louis, Liam és Niall interjúk

Niall hamarosan ismét színpadra lép, ám előtte igyekezett Stockholmban nem csak koncertet, de interjút is adni a rajongóknak. Így történt hát, hogy pár rajongói fotó után az Aftonbladet riporterével találkozott, aki kérdésekkel bombázta Niallt. Sajnos csak egy részletet találtam az interjúból, amiben a banda kerül szóba.

Jó szórakozás. A One Direction maga a szórakozás! Mikor benne vagy, vagy figyeled kívülről, jó szórakozásnak tűnik! – felelt arra a kérdésre, hogy milyen szóval illetné a bandát. A kérdésre pedig, hogy tartják-e a kapcsolatot annyit felelt: Hát persze! Minden nap! Legjobb barátok vagyunk, ismerjük egymást már tizenhat éves korunk óta!

Eközben Louis is interjút adott Los Angelesben, a Music csatornán. Az énekes elsősorban Bebe Rexhával énekelt slágeréről beszélt, illetve annak jelentéséről.

Egyszerűen csak egy kapcsolatról szól, amit bizonyára már mindenki ismer. Csak… kitartasz, nem számít milyen rossz, mi jó, kitartasz, és visszatérsz ahhoz, ami miatt belehabarodtál a másikba. Koncepciót tekintve kicsit kiabálós, tragikus, szóval nagyon érdekes volt számomra a felvétele. – a szöveg is okozott már problémát pár helyen, az énekesnek gyakran kell cenzúrázva előadnia a dalt, de nem bánja a káromkodásokat benne – Szerintem a dalszövegnek kötelező durvának lennie, mert pont ilyen az a kapcsolat, amit leír.

A dal mellett a rajongók is szóba kerültek.

Jelenleg annyira elkábultam attól, mennyire bámulatosak is a rajongóim, és a támogatásuk. Engem tettek izgatottá, hogy kiadom a dalomat, mert ők is annyira várták már. 

Ugyanebben az időpontban Liam is interjút adott az ET Canadának, ahol Harryről, és a zenéről is szót ejtett.

Eltöltöttem egy kis időt Harryvel, úgy egy hete, és nagyon boldog. Attól, hogy látott, csak még boldogabb lett! Beszélgettünk a Dunkirkről, és a zenéjéről is, szerintem fantasztikus! És szerintem ez az oka annak, hogy támogatjuk egymást, mert a One Direction dalait mindannyian hallgattuk, most viszont a saját dolgainkkal foglalkozunk, és mindenki remekel. Szerintem egy egy gyönyörű dolog, jól vagyunk, és egy ideig még nem állunk le, szóval… – Na de visszatérnek-e Liam szerint? – Igen, száz százalék! Szerintem a helyes döntést hoztuk meg megfelelő időben. De, tudod, mióta nem zenélünk együtt, látom, ahogy az emberek számolják a napokat, ami hihetetlen!

A fellépésekről pedig annyit mondott:

Remekül érzem magam, most bámulatos táncosaim is vannak, ami miatt igazán elevennek érzem magam a színpadon. Jól érzem magam, amikor színpadon vagy, jóformán szembenézel a közönséggel, és egymagad vadulsz meg odafent, ami most így eléggé fura érzés.

Szóba került Bear is, Liam kisfia, az apuka pedig elmondta, hogy egy nagyon nyugodt gyerek.

Szuper boldog, nyugodt baba. Nagyon örülünk annak, hogy nyugodt és nyolc hetes kora óta képes 11 órát aludni. Imádja az éneklést, szereti, ha éneklünk neki. Boldog lesz tőle, nevet tőle, szóval lehet, hogy van benne egy kis muzikális vonal, tudod.

Liam ma este a Late Late show vendége lesz, a Niallről készült képeket pedig megnézhetitek a galériában!

DI_qFAvVAAEcGUI.jpg 

Galéria linkek

SZEPTEMBER 4 – NIALL RAJONGÓKKAL AZ UTCÁN, STOCKHOLM

SZEPTEMBER 6 – NIALL ELHAGYJA A REPTERET, SYDNEY

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük