One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
Harry Styles élete

Korai évek


1994. Február 1-jén született Redditch városában, fiatalkorát Holmes Chapelben töltötte, Angliában. Szülei Anne Cox és Des Styles, nővére Gemma Styles. 7 éves volt, mikor szülei elváltak, anyjával maradt, aki újraházasodott azóta. Ebben az időszakban a család elköltözött Holmes Chapelből, Harry 12 évét betöltve mégis visszahúzta őket a szívük, így tinédzser éveit szülőföldjén tölthette. Növendéke volt a Homles Chapel Comprehensive iskolának, iskola mellett 16 évesen munkát vállalt és a W. Mandeville pékségben kezdett el dolgozni. Iskolaévei alatt ismerkedett meg Nick Cloughhal, Haydn Morisszal és Will Sweeney-vel, akikkel hamar megtalálta az összhangot, hála a zenei iránti szenvedélyüknek. Belőlük alakult meg a White Eskimo. A banda indult a Bandák Háborúja vetélkedőn, ahol a fődíjjal térhettek haza a srácok. Harry akkor kijelentette, a The Beatles nagy hatással volt zenei útjára, az egykori zenekar műveit apja játszotta mindig.

Karrier

Harry 16 évesen indult az X-faktor hetedik szériájában, Stevie Wonder Isn’t she lovely? c. dalát adta elő, hogy lenyűgözze vele a zsűritagokat. Habár nem sikerült minden igent megszereznie, végül továbbjutott, egészen a táborig, ahol nem bizonyult elég jónak. A zsűri állította, hiába tehetséges, egyedül semmire se fogja vinni, így a hasonló helyzetben lévő, ma már fogadott testvérei közé került, hogy bandaként folytassák tovább az útjukat, ami közös. Ezzel a gondolattal pattant ki Harry fejéből a One Direction, mely a mai napig jelképezi elszántságukat. Miután kiestek a versenyből, Simon, az akkori mentoruk tovább egyengette a fiúk útját, ezzel biztosítva a hatalmas sikert. Miután a banda szünetre vonult 2015-ben, zeneszerzésbe kezdett. Első albuma sok rekordot megdöntött, közben pedig színészként is megmutatta tehetségét, Christopher Nolan rendezte Dunkirk történelmi filmben kapott fontosabb szerepet.

Családja

ANNE COX, DES STYLES ÉS ROBIN TWIST

Harry anya pici kisfia, így a kapcsolatuk is ez alapján értelmezhető. Mindig képes időt szakítani az anyjára, szereti és szeret gondoskodni róla, csak úgy, ahogy Anne a kisfiáról. Természetesen tudják, hol a határ, így Harry nyugodtan tud férfias lenni amellett, hogy kimutatja anyja iránti szeretetét. Szabadidejében mindig hazalátogat Holmes Chapelbe, ahol a családjával, régi barátaival lehet, mint egy átlagos fiatal. Szülei gyerekkorában elváltak, ez mégsem tántorítja el Harryt attól, hogy apjával is jól kijöjjön. Nem töltenek el sok időt egymással, de az a néhány óra sok beszélgetéssel és mosolygással telik el. Emellett az énekes kijött mostohaapjával is, Robinnal, aki 2017-ben életét vesztette.

GEMMA STYLES

Nővére, Gemma Styles, talán a második lány Harry életében, aki ellopta a szívét (az anyja után). Gemma gyakran megy Harryvel turnézni, sok időt töltenek el együtt, Harry szerint nővére volt az, aki megmutatta, hogyan is kell igazán a nőkkel bánni. Mindig kiáll nővéréért és ez fordítva is igaz, hiszen mindketten a médiában élnek – Gemma modellként is tevékenykedik.

Megnyert díjak