One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Parfümök

That Moment

A finom és lágy illatot a friss gyümölcsök és szezonális virágok adják, átitatva enyhe pézsma aromákkal. Zöld alma és frissítő uborka, pünkösdi rózsa és ibolya, valamint egy csipetnyi cédrusfa hozza el az izgalmakat és az új kezdetet ebben a kis fiolában. Kapható 100 ml (39 font), 50 ml (29 font) és 30 ml (21 font) kiszerelésben is.

That-Moment-100ml-box-

Our Moment

A One Direction élénk és lédús parfümje a legkedveltebb, friss gyümölcsök és virágok illatával kényeztet, enyhe, édes pézsma ölelésével. A három kiszerelésben kapható ( 100 ml – 39 font; 50 ml – 29 font; 30 ml – 21 font) díszes üvegcse tartalma minden alkalomra megfelelő viselet a hölgyek számára.

That-Moment-100ml-box-

You & I

Egy fröccsenés előhozza a mangó és a frissítő grapefruit kombinációját, mely a szívet krémes osmanthus, egzotikus orchidea és lágy bazsarózsa kényezteti. Egy romantikus aláírás, mely rávilágít a természet virágzására. Háttéranyagai a pézsma, a praliné és a szantálfa keveréke, mely lezárja az illatot egy sima, zökkenőmentes harmónia keretében. 100 ml (39 font), 50 ml (29 font) és 30 ml (21 font).

That-Moment-100ml-box-

Between Us

A teljes jázmin virágok és a frézia megnyitják a szíveket, míg a gardénia szirmok kényes ármányt szőnek. A parfüm hozza a rejtélyességet és az érzékiséget, míg a vanília és arany, borostyán keveredése kényeztet minket egy apró kandírozott cukorral, ez hozza elő az illat teljességét.

That-Moment-100ml-box-