One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
One Love Manchester Show

Több híresség is részt vett tegnap a One Love Manchester koncerten, ahol pénzt gyűjtöttek a tragédia áldozatainak és családtagjaiknak. A hirdetett sztárok mellett fellépett a koncerten még a Little Mix, Katy Perry, Pharrel Williams, Victoria Monet, Black Eyed Peas, Imogen Heap, Tony Walsh, Justin Bieber és Mac Miller. Pletykák szerint Harryt is felkérte Ariana Grande a műsor részvételére, azonban az énekes nem ért rá, elígérkezett Jon Geller esküvőjére, amiről egy videó került elő, [itt megnézhetitek].

Visszatérve a koncertre, szerencsére minden a tervek szerint alakult, a kórházból kiengedett áldozatok ingyen vehettek részt a koncerten, míg a többiek a jegyek kifizetésével segítették őket. Niall a Slow Hands dalát adta elő, utána pedig nem csak élőben, de Twitteren is megköszönte Manchesternek a részvételt.

Először is, köszönöm Manchester. Micsoda hihetetlen város, ahogy együtt összefogtunk, félelmet nem mutatva egy jó estét töltöttünk el. A légkör a stadionban egész este bámulatos volt, az elejétől a végéig.
Másodszor, köszönöm Ariana, hogy mindössze pár nap alatt megszervezted ezt a műsort. Egész héten elképesztő voltál és mint barátod, nagyon büszke vagyok rád, szerelmem! Csodálatos vagy! 
Sosem fogom elfelejteni ezt az estét! Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam eme bámulatos estének a részvételére! 
Nem rég értem vissza Londonba. Köszönöm még egyszer Ari! Jó éjt Világ!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük