One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EnI3FzkUwAAqN7F.jpg
EnI3EiXVoAAKOIV.jpg
EnI7dtIXYAII9K9.jpg
EnJIfR3W8AIxotl.jpg
EnJIfRvWMAMElxg.jpg
172198111_vo1220_cover.jpg
172198108_untitled.jpg
172198100_untitled-13.jpg
172198096_untitled-11.jpg
172198089_untitled-9.jpg
172198092_untitled-10.jpg
172198082_untitled-6.jpg
Pótlások – minden, ami kimaradt

Mai nappal végre sikeresen be tudom pótolni az elmaradt híreket, így ismét teljes erőbedobással fogunk posztolni az oldalra. A kinézettel gondjaim akadtak, ezért nincs még új, de dolgozom rajta. A bejegyzés végén szeretném majd bemutatni az új OneDWeb tagjait, ha szeretnél csatlakozni, mert elég ambíciót és szabadidőt szánnál rá, az oldal email címén, vagy facebookon várom a leveled! :)

Akkor lássunk is neki, mi mindenről maradtunk le Október 29-e óta, ami az előző bejegyzésben nem szerepelt.

Október 30. – Niall és Harry is felléptek, az ír énekes pedig több mindent is megköszönt aznap. Például, ez volt az első koncertje turnéja során, ahol mindenki tudta dalainak a szövegét, ami teljesen megmelengette a szívét.

Sok időt töltöttem dalszerzéssel és a felvételekkel az albumra, és mikor ilyesmik történnek, megéri. – mondta a koncert közben.

Azért is hálát adott rajongóinak, amiért slágereit a toplista élére helyezték, hiszen albuma #1 lett, illetve azt is megemlítette, hogy a szülővárosában egy mérföldön belül három iskola és 26 kocsma található, emiatt pedig sosem gondolta volna, hogy felnőttként ilyen élete lesz. Olyannyira felpezsdült aznap, hogy még edzeni is volt energiája a koncert után.

Ugyanezen a napon megosztotta velünk a Too Much To Ask klipjének másik verzióját, amit [ezen a linken] tudtok megnézni.

Harry szintén fellépett, Londonban, és Ő is rengeteg szeretetet kapott. Rajongói mind “Treat people with kindness” feliratú karszalagokat viseltek, ami annyit jelent, hogy “Bánj kedvesen az emberekkel”. Harrynek még is az tetszett a legjobban, hogy a közönség soraiban több nemzetiségű zászlót és táblát is látott, ami megmelengette a szívét, és elmondta, nagyon büszke a rajongóira, amiért ennyire nyitottak tudnak maradni. Az énekes a kint várakozó rajongóinak forró csokit és pizzát vett, majd a koncerten fergeteges előadást nyújtott – még köpött is egyet a KIWI előadása közben, amit utána fel is takarított.

Liam sem maradt ki a hírekből, azonban Ő mindössze egyet cáfolt meg. Az a pletyka terjengett ezen a napon, hogy az énekes kijelentette, a banda már nem fog visszatérni, de megnyugtatott mindenkit, hogy ezek a vádak hamisnak bizonyultak.

Este az énekes a Pride of Britain rendezvényen vett részt, ahol Anglia büszkeségei kapnak elismerésük jeléül díjakat. Rengeteg rajongói képet készített, valamint a vörös szőnyegen is végigvonult.

Október 31. – Harry koncertje után a takarók, amiket a rajongók használtak a kinti várakozás során a hontalanoknak lett adományozva, ezzel is kedvességet terjesztve a világba.

Liamről eközben megjelent egy interjú tegnapról, aminek a végén megkérdezik, láthatják-e valaha is Liam kisfiát, Ő viszont azt felelte, hogy nem. Ennek oka az lehet, hogy korábban említette már, nem szeretné Beart kitenni a médiának, így választhat majd később, hogy hogyan szeretne élni. Az interjút [ezen a linken] nézhetitek meg. Ugyanekkor Liam az instagram sztorijában elmondta, hogy ezt a napot az apjával töltötte. Ezen a napon Liam azt is bejelentette, hogy a Bedroom Floor videoklipje hatodikán érkezik majd.

Niall New Yorkba utazott következő koncertje végett, a lesifotósok pedig készítettek pár képet, ahogy az utcákon mászkál. A nap többi részében a Stranger Things sorozatot kezdte el nézni sokak unszolására, és nagyon magával ragadta a történet.
Az esti koncerten ismét érdekes dolgot árult el, hiszen sokan beöltöztek ezen a napon Halloween alkalmából. Az énekes elmondta, bár tavaly James Cordennel egy ünnepi klippel örvendeztették meg a rajongókat, Ő maga nem ünnepli a Halloweent.

Louis bejelentette, hogy November 9.-én, vagyis ma este fel fog lépni a Manchester Arénában, ezt pedig a Key 103 live 2017 eseménynek köszönhetjük.

Harry este a BBC stúdiójában forgatta le a BBC One Special műsorát, aminek a fordítását már elkezdtem. Az énekes elmondja, hogy ha egyedül van és meghallja a dalát a rádióban, felhangosítja, míg társaságban lehalkítja azt.

Érdekességként elárulom, hogy ezen a napon volt két éve a banda eddigi utolsó koncertje, amire Niall vissza is emlékezett a koncertjén, illetve megjelentették ezen a napon a 10 leggazdagabb brit fiatal (30 év alatti) listáját, amiben mindegyik 1D fiú szerepel. Harry a negyedik (56 millió font), Liam, Niall és Louis a hatodik (40 millió font), Zayn pedig a kilencedik helyen áll (7 millió font).

November 1. – Liam ezen a napon a Sounds Like Friday Night-ot forgatta Greg Jamesszel, amiről pár lesifotó került elő. Megjelentette az énekes klipjének színfalak mögötti videójának egy részletét, amit [ezen a linken] tudtok megtekinteni. Az is kiderült, hogy a klipet ugyanaz rendezte és forgatta, mint aki a One Thinget is, nevén szólítva Declan Whitebloom.

Ezen a napon megkezdődtek a szavazások az AMA díjátadóra, amin Niall is esélyes az Év Új Előadója kategóriában. Szavazni [itt tudtok].

November 2. – Harry ismét fellépett, ezúttal Manchesterben, és megtörtént első szóló esése is, amit [eme rajongói videóban] megcsodálhattok. A rajongók azt is észrevették, hogy a színfalak mögött Anne, Harry anyukája is csodálja a fiát. Az is érdekesség, hogy azt a szettet vette fel, amit az Another Man fotósorozatban is hordott. Az egyik rajongó viccből megkérdezte, hogy hol van a Kiltje, amit szintén felvett a fotósorozathoz, mire Harry kedélyesen azt felelte: Azt későbbre tartogatom, Drágám.

November 3. – Harry bejelentette, hogy klipje, a KIWI November 8.-án érkezik majd. Az is kiderült, hogy nem volt rendezője a klipnek, egy alap koncepció volt, de a valóságos helyzet érdekében a gyerekek azt tehették, amit csak akartak forgatás közben, ez főként a kajacsatában nyilvánul meg.

Ezen a napon került adásba Liam Sounds Like Friday Night fellépése és humoros kisfilmje, aminek fordítását szintén elkezdtem.

November 4. – Niall Bostonban volt, kipróbálta a Baseballt, amit Instagram storijában mutatott meg nekünk.

Harryvel érdekes dolog történt, ugyanis Manchesterben a boltok 25 év alatt nem adtak el Kiwit, amíg az énekes ott tartózkodott, ennek oka az, hogy a rajongói Kiwikkel dobálták őt fellépés közben.

November 5. – Liam a Drop the Mic programban vett részt, amit [ezen a linken] tudtok megnézni.

Niall DC-ben lépett fel, ahol egy kis rappet is adott a közönségnek, ezt pedig Louis sem hagyhatta szó nélkül. Az énekes Twitteren keresztül szólt be társának, ami így hangzott: Imádom ezeket az ír haverokat, de elég a rapből!
Ezek után a következő párbeszéd zajlott le:

Niall: Ne beszélj így rólam, akkor rappelek, amikor akarok! És tisztában vagy vele, hogy négy ütem alatt 16 ütemű szöveget tudok elrappelni!
Louis: Haver, ne felejtsd el, hogy mindent tőlem tanultál!
Niall: Ez igaz. Elfelejtettem, hogy ti yorkshire-i srácot is hallottatok már a rapről! Hahahah
Louis: Mintha olyan sok ír rapper lenne….
Kedves Liamtől, hogy kölcsön adta neked az arany láncát!
Rajongó: Igazából Liam már beelőzött titeket, mert rappel is az új albumán. – zárta le a vitát a két énekes között.

Hogy rappelési tehetségét be is bizonyítja-e Niall, nem tudni, mindenesetre a két barát találkozott a napokban, és azt is megbeszélték, hogy Karácsony előtt ismét összefutnak majd, ha nem korábban.

Harry ismét fellépett, és egy beszédben elmondta, nem számít, hogy honnan származol, ő tiszta szívéből szereti a rajongóit.

Legyél fekete, fehér, homoszexuális, heteró, transznemű, vagy bárki más, mindannyiótokat szeretlek! Akárki vagy, akárki is akarsz lenni, én támogatlak és szeretlek!

November 6. – Megjelent Liam klipje, a Bedroom Floor, amit [ezen a linken] meg tudtok nézni.

Harry fellépett a Music Industry Trust Eseményen Londonban, felkonferáló szövegében pedig elmondja, a Two Ghost dal arról szól, amikor először szakított Ő vele. Érdekesség, hogy she (lány) helyett he (fiú) alanyt használt, és míg sokan ismét Harry szexualitását találgatták, valószínűleg ez Sony Music Entertainment vezérigazgatójához szólt, aki egy ideig levette a kezét az énekesről, majd visszatért hozzá, és neki köszönhette ezt a fellépését is.

Niall eközben egy rajongóval találkozott, akinek elmondta, sikerült leégnie a tengerparton. Mikor megkérdezték, miért nem használt naptejet, azt felelte: Használtam, de ír vagyok.

Liam New Yorkba utazott, majd részt vett az XBox One X bemutatóján. A londoni reptéren, illetve az eseményre való érkezéséről is készültek fotók.

November 7. – Liam kiposztolta a Vogue decemberi számának címlapját, amin Zayn neve is szerepel, ezzel támogatva volt bandatársát.

November 8. – megjelent a KIWI, amiben gyerekek, kajacsata, és kiskutyák is szerepelnek. (Hadd emeljem ki azt a kutyát, amelyik Harry kezében van, az a labrador kölyökkutya pont úgy nézett ki, mint az én kiskutyám, és a szívem elolvadt a gondolatra, hogy Harry Őt fogja). Na mindegy, visszatérve, a klipet még nem sikerült értelmeznem, nekem hirtelen az jött le, hogy Harrynek rengeteg gyereke van, másodjára pedig már mélyebb gondolatok is megfogalmazódtak bennem, de talán majd egyszer részletesebben is belemegyek a szóló klipek értékelésébe cikksorozat formájában. Ahogy a bejegyzésben már korábban említettem, a klipnek nem volt rendezője, így minden a gyerekekre és Harryre volt bízva. Az énekes tegnap este egyébként Amszterdamban lépett fel.

Louis Londonba repült, az utcán pedig pár szerencsés rajongó találkozott is vele.

Niall modellnek állt – az énekes a Wilhelmina Models céggel írt alá szerződést tegnap, ami azt jelenti, Niall már nem csak énekes és zeneszerző, de modell is.

Nem nevezném magam modellnek, messze állok attól, de a Wilhelmina nyilván ezt másképp gondolja. Szórakoztató lesz nézni, mi sül ki ebből. -nyilatkozta az énekes.

Niall tegnap este a CMA díjátadón vett részt, ahol Marren Morris oldalán lépett a vörös szőnyegre. Ennek oka az volt, hogy a két híresség duettet, a Seeing Blind c. dalt adta elő az eseményen. Teljes fellépés még nem érhető el az interneten, de amint elérhető lesz, megosztom veletek.

És most, hogy utolértük magunkat, hadd mutassam be az új szerkesztőket a lapon!

  • Clau és Antónia az instagram oldalunkat vették át.
  • Laura a Twitteren posztolgat szabad idejében, illetve Martinával az oldal bejegyzésein is ügyködnek majd.

Zayn híreivel külön posztban jövök majd!

DNgGi9tXcAARCCv.jpg DOJmVYMVAAAzJ8z.jpg DOHqLyJU8AEnXie.jpg DOB4vwfXkAA_yIM.jpg DOBRN2rU8AAQLyt.jpg
DN_n1y8UEAAQ5Zc.jpg DN-tBdCWAAA6bF1.jpg DNvyvejV4AArQqs.jpg DNqbPudUIAAbhvc.jpg DNimyiAUQAAlUbQ.jpg

Galéria linkek

OKTÓBER 30 – LIAM A PRIDE OF BRITAIN DÍJÁTADÓN, LONDON

OKTÓBER 30 – LIAM RAJONGÓKKAL A PRIDE OF BRITAIN RENDEZVÉNYEN, LONDON

OKTÓBER 31 – NIALL A VÁROSBAN, NEW YORK

OKTÓBER 31 – NIALL RAJONGÓKKAL A MEET & GREET-N, NEW YORK

OKTÓBER 31 – HARRY A BBC STÚDIÓJÁBAN

NOVEMBER 1 – LIAM A SOUNDS LIKE FRIDAY NIGHT FORGATÁSÁN

NOVEMBER 4 – NIALL RAJONGÓKKAL, BOSTON

NOVEMBER 6 – HARRY A MUSIC INDUSTRY TRUST ESEMÉNYEN, LONDON

NOVEMBER 6 – LIAM A HEATHROW REPÜLŐTÉREN, LONDON

NOVEMBER 6 – LIAM AZ XBOX ONE X BEMUTATÓJÁN, NEW YORK

NOVEMBER 6 – LIAM MEGÉRKEZIK AZ XBOX ONE X BEMUTATÓJÁRA, NEW YORK

NOVEMBER 8 – LOUIS RAJONGÓKKAL AZ UTCÁN, LONDON

NOVEMBER 8 – NIALL A CMA DÍJÁTADÓN

LIAM – BEDROOM FLOOR FOTÓSOROZAT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük