One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Rajongói aggodalom

Szerte a világon küldözgetnek üzeneteket Louisnak, attól tartanak, hogy az énekes lassan tönkreteszi magát, és egészsége mellett boldogsága is veszélybe kerül.

Louis életében most sok minden történt, talán több, mint ami bandatársainak “megadatott”. Amellett, hogy elvesztette egy barátját, még veszekedés is kialakult kettejük között, teherbe ejtette a lány barátját, most pedig a szerelmet keresi Danielle társaságában, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez sem fogja megoldani a gondjait, hiszen minden szabad percét bulizással és alkohollal tölti.

A világ több országában is felfigyeltek ezekre a rajongók, sokan amiatt aggódnak, hogy az énekes problémákkal küzd. Rengeteget fogyott tavaly óta, főleg emiatt, na meg persze az alkoholfogyasztása miatt indították el az interneten már világtrenddé vált #StopToDrinkLouisTakeCare hashtaget, különböző üzenetekkel és képekkel, remélve, hogy Louis felfigyel az aggódó rajongótáborra.

Az alkoholfogyasztás mellett viszont hegeket is felfedeztek az énekes karján, sokan úgy vélik, hogy vagdosta magát. Akármi is az igazság, az tény, hogy Louis sokat fogyott, viszont reménykedünk benne, hogy a nehéz idők ellenére is tovább tud lépni a gondokon, hamarosan érkező gyermekének pedig csodás apja tud majd lenni, teljesen egészségesen.

CXpThZdWkAAP7xV CXpYq8TWMAAQulX

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük