One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Sheffield (1. nap)

Tegnap lezajlott az utolsó három koncert egyike, ahol Harry törölközővel ajándékozott meg egy lányt, Liam pedig szöveget tévesztett a Little White Lies közben.

Érződik lassan a turné vége, a fiúk és a rajongók is egyre jobban próbálják kiélvezni az utolsó pillanatokat. Habár a srácok úgy nyilatkoztak, hogy az utolsó koncert lesz érzelmes, már most érződött az aréna hangulatában a dolog. Nem is csodálkozunk hát, hogy Liam elfelejtette a szövegét a Little White Lies közben, majd rosszul is javította ki magát.

Harry is többet volt a rajongókkal, vízi-csatázott velük, beszélgetett velük dal közben, egy rajongónak pedig a törölközőjét is odaadta. Niall is gyakrabban fordult a közönség felé, táncolt nekik – amennyire lába engedte – és integetett, beszélgetett velük.

Harry felmászott a korlátra és végigment rajta, támaszpontja pedig Niall volt, hogy nehogy ismét gipsz kerüljön az énekes lábára. Ha nem a másik lábát próbálta eltörni, Liammel táncolt az énekes, teljesen felszabadult a színpadon.

Louis is kivette részét a koncertből, szokásos bolondságai mellett viszont volt ideje teázni is, forró itala a színpad szélén gőzölgött.

Sőt, a közönség egy projektbe is belekezdett, a plakátokon ott virított az új album híresztelése, amit a srácok nem hagytak szó nélkül – Louis kijelentette, büszke a rajongókra és nagyon hálás.

  

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 29 – MOTORPOINT ARENA, SHEFFIELD, UK – 1. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > OKTÓBER 29 – MOTORPOINT ARENA, SHEFFIELD (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük