One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Simon levette a kezét Zaynről

Májusban jelentették be, hogy Zayn kilép a bandából. Akkor még úgy tűnt, hogy Simon aláírat vele egy újabb szerződést, de Zaynt Simon nem hajlandó szerződtetni.

A döntés hatalmas meglepetést okozott a rajongók körében, hiszen Simon először ráakarta venni Zaynt egy külön, szóló albumra még 2010-ben. Simon még is nemet mondott most, ennek oka pedig a hűség a többi One Direction tag felé – mondja a The Sun magazin.

Ez egy nagyon nehéz lépés volt Simonnak, mert tudja, hogy Zayn nagyon sikeres szóló karriert futhat be, de neki a legfontosabb továbbra is a banda, ami nagy nyilatkozat a részéről.

A hírek szerint Zayn továbbra is a Sony alatt marad, a maga útját járva tovább, Simon segédkezei nélkül.

Simon olyan üzletet csinált, ami megfelel Zaynnek és a One Directionnek is. Zayn a Sony kegyei alatt marad egy teljesen más cégnél, Simon teljes áldásával. Egyszerűen mindenki úgy érezte, hogy bonyolult, ha Zayn és a 1D egy cég alatt van, mindenki jobbnak látta, ha valahol máshol folytatja tovább.

Mióta Zayn kilépett, megváltoztatta a menedzsmentjét és az ügyvédeit is, így annak lett volna értelme, ha más céggel dolgozik.

Ezzel a húzással viszont a kapcsolatot teljesen megszakítja a Modest-el, ami lássuk be, nem olyan kecsegtető az új szólista számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük