One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EjvpYmLXkAAFfdE.jpg
EjvpYiQWAAETusO.jpg
EjvpYjhWkAM32jL.jpg
EjvpYm2WoAYgAUz.jpg
EjvpSMpXgAEgCsJ.jpg
EjvpSONWAAMVC5d.jpg
EjvpSPIWAAQ0Lbh.jpg
EjvpKrDWsAAzzl2.jpg
EjvpKrIXkAEdsrZ.jpg
EjvpKrJWsAE0Qf7.jpg
EjvpR3MX0AE0Pwa.jpg
EjvpbUjWkAAXKyz.jpg
Szekálják Niallt a rajongók

Az énekest üzenetekkel bombázzák két hete és folyamatosan bántják őt és a családját, most kitálalt Niall, hogy mit érez emiatt igazából.

Az elmúlt két hétben egy csapat rajongótól folyamatosan kaptam üzeneteket, amikkel megfojtották a telefonomat, ébren tartva engem éjszakánként. De a legrosszabb ebben az, hogy nem tesznek mást, csak visszaélnek ezzel. Mondanak dolgokat, amiket amúgy se hinnél el rólam vagy a családomról, és a legrosszabbakat a kis unokaöcsémről mondanak! Hál’ istennek nem vagyok olyan ember, aki belemélyed az ilyesmikbe de egyszerűen őrületesnek tartom, hogy ennyire elárasztjuk ilyenekkel az embereket. És a szomorú az, hogy amíg ezt írom, ezek az emberek nevetnek rajtam. Ne aggódjatok miattam. Én vagyok a leggondtalanabb, leglazultabb személy a környéken. De jelzem ezt, mert ez a szarság másokkal is megtörténik.

Az énekes egyébként Londonban tartózkodik, a BMW PGA Championship rendezvény vendége volt, megnyitotta ma ezen kereteken belül a Totally Mega Putt Kihívást is, ami gyerekek számára készült, valamint nyilatkozott a Horan & Rose eseményről is.

A rák a leggyakoribb halálos betegség a gyerekek és tinédzserek között Angliában, és szerintem mindannyian tudjuk, mindegy, hogy gyerek-e vagy felnőtt az illető, barát, vagy családtag, meghalhat rákban Ő is. Kell lennie egy módnak, hogy megtaláljuk a gyógymódot és a kedvesebb kezeléseket is ezeknek a gyerekeknek. Ezért áll közel hozzám ez a dolog, ez volt az, amikor én és Justin Rose összefogtunk, hogy ezt az eseményt megrendezzük, és csak egy szervezet volt, amiben mindketten egyetértettünk, hogy a legközelebb áll hozzánk. 

A képeket megtekinthetitek a galériában!

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük