One Direction Halloween

Kellemes ünnepeket kívánunk!

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

Szerepcsere? Na ne már!

Úgy tűnik a média mindig talál okot arra, hogy idegesítse a Directionereket, habár a mostani helyzet aligha hihető. A cikkek most két dologról írnak, egyik rossz, másik pedig jó hír, és Louis, valamint Niall áll a középpontban. Változás annyi, hogy most Horan az, aki rossz fát tett a tűzre, legalább is ezt mondják.

Az énekes még mindig Augustában van és élvezi a golfot, azonban az a hír járja, hogy összemelegedett két lánnyal is. Az egyik a 25 éves és modell Jessica Serfaty, aki egy hét éves kisfiú anyukája, bár mostanában eléggé elhanyagolja gyerekét az ír híresség miatt. Volt férje nyilatkozata szerint egyáltalán nem zavarja a kapcsolat, hiszen már régen nincsenek együtt. Ez a pletyka viszont a világnak nem elég, Niallt összehozták Jenni Burns-vel is, akivel állítólag 2014-ben találkozott a turné közben, az énekes Windy City-ben bulizott át egy éjszakát a pincérnővel.

A pletykák ellenére Horan jókedve továbbra sem csökken, tegnap interjút adott ismét, amiben sok újdonságot nem tudunk meg, de süt róla a boldogság.

Louis pedig a sok eső után egy kis napfényt is kapott, a lapok arról cikkeznek, hogy milyen jó szíve van, miután édesanyjával felajánlott egy Apple Mac-t a Siblings Wish alapítványnak. A szervezet szóvivője nagy köszönete mellett megsúgta azt is, hogy nem ez az első alkalom, hogy adakozik Tomlinsonék, így nagyon hálásak a bőkezű családnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük